ripetti futás

2012.03.20 Kedd, 18:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

12 km Szint: 20 m

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Elfutottam a TF-re. Ott toltam 10 repülőt, aztán 10*(200/200)-at. Aztán hazafutottam. Nem akartam többet, mert ez volt az első idei résztáv edzésem, és ilyenkor általában lesérülök, mert bekezdek, mint egy vadkan.

Az idők 42-48 között szóródtak.

A TF pálya ugyanolyan, mint régen. A gyerekek bent fociznak, körbe futnak az emberek, anyukák állnak a palánk mögött. Elméláztam azokon az időkön, amikor még ide jártunk rendszeresen. Mindenfelé ismerősök voltak, bárhova tévedt is a tekintetünk. A Hős mindig lehagyott, mert neki az volt a laza, ami nekem a sprint. Edzőbá szigorúan utcai ruhában. Ott volt Bambika, Oszvald, Bóbisné, Juci, sokszor Sebceő, Nóri, Anti, Ági, meg még egy csomó olyan ember, akikről ma már a gepárdok  jórésze azt se tudja, ki volt. Csak a legendákban élnek, meg valahol a világban, mindenesetre a régi TF pályán már csak spirituális árnyékaik vannak, melyeket ma én is érzékeltem.

Furcsa ez. Némely dolog, mely oly biztosnak tűnik, mint az ezer éves hegyek, melyek gyökere mélyen a föld alatt kapaszkodik világunk fundamentumaiba, szerencse fordultával egy piilanat alatt tűnnek semmivé, oly gyorsan, ahogy a holló röpte hasít át az égen, s nem marad utánuk más, csak könnyű pára, mely hideg reggeleken száll alá vízesések, s zubogók sziklapárkányzatairól.

Amikor a világ kereke fordúl, minden ember-, s nem ember alkotta építmény megremeg, s a szívekben félelem és kétségbesés honol, kiszorítva onnan jó időre a bizakodást, s a reményt, hogy mi eddig volt, s mi ezután lesz, nem végzetünk, de múltunk, s jövőnk, melynek formálására teremttettünk, s mely két világ közt a kapocs nem más, mint mi magunk, s feladatunk annyi csak, hogy átvigyük, mi szép, s dicső, mely tán nem túl sok, de úgy hiszem, nem is kevés.

 

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 12 00:00 0.00 20 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

csattogoboka képe

csattogoboka 4465 napja

Majdnem sírtam... :S

Julcs képe

Julcs 4476 napja

Ripi, ez igazán szép és mélyreható edzés-elemzés volt, köszönjük hogy megosztottad! Az élet ilyen. Változik. És semmi sem biztos, csak a változás.

Nezumi képe

Nezumi 4477 napja

De azért a hegyre is feljössz majd néha, ugye?

Gebregab képe

Gebregab 4477 napja

Naponta járok arra, és sokszor eszembe jut ugyanez. El kell fogdni, hogy változik a világ, és nekünk is változnunk kell. Néha igazán csatlakozhatnál hozzánk, rájönnél hamar, hogy semmi sem veszett el a régi feelingből. Persze Jucit, Ágit, Bóbisnét nem tudom visszavarázsolni a csapatba, de nem véletlen, hogy kik gepárdok még a mai napig is.

Noncsa képe

Noncsa 4477 napja

vann, aki tudja kikről beszélsz...

...és volt Egy Ripetti nevű is, akiről szintén hiányzik a csapatból...:(

lapiszorny képe

lapiszorny 4477 napja

"Nem azok a legfontosabb emberek,
kiknek jelenlétét mindig észrevesszük,
hanem kiknek hiányát nagyon is megérezzük

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!