Cyco bringázás

2012.03.18 Vasárnap, 10:45:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:48:00

Távolság

69 km

Tempó

01:34 p/km (38.33 km/h)

Edzésleírás

Az idei év első klassziku egy naposa :-)

Debrecen, területi évadnyitó vesreny. 80 km

Végre jó idő volt, ez meg is látszott a mezőny létszámán, többen mint 40-en álltunk rajthoz. Sajnos a pálya a korábbi évekhez hasonlóan a Panoráma út volt ami nagyon rossz minősgű, és a forgalomtól sincs elzárva, folymataosna jöttek szembe autók. A pálya egy 10 km-es szakasz aminek a végein fordítók vannak.

A célom a mezőnnyel való célbaérés volt. A korábbi vesrenyeken a fordítóknál szakadtam mindíg ki, most ezekre különösen figyeltem, és egy-két kivétellel egészen jól sikerült. Sajnos az utolsó fordító előtt (8 volt összesen) a 70. km-ben rosszul helyezkedtem, és a nagy oldalszélben kiszakadtam. Az én hibám,mert nem akartam a szembe sávban beállni a sorba, a sor mellet mentem..... Valamiért viszolygok attól, hogy a szembe sávban bringázzak, mert folyamatosan jöttek az autók, és ez engen nagyon zavart, mindenképpen menekülő utat akartam tudni magam mellett. Ez miatt nem volt szélárnyékom 45-nél.... No mindegy, a lényeg, hogy az ide semmi bringázás ellenére, a tempót bírtam, még ha persze nem is az első harmadban ahogy ORBEA ORCA tanította, hanem ahol éppen tudtam.Néha azért voltam egészen elöl is. Igyekeztem a fordítókál előremenni, meg le a földútra is, hogy legyen helyem fordulni. KIcsit még korai volt nekem ez a tempó tekerés mert még alapozni kéne pár hetet 130-135-ös pulzuson. No mindegy ez van. Örülök hoyg megősztam bukás nélkül,mert sajnos volt az is. Ezútonis kívánok jobbulást annak a srácnak akit a mentő vitt el (nem tört el semmilye, csak ahorzsolásait jobbnak látták a kórházban kezelni) és KLuigi-nak (ViniBike) is, aki szerencsére horzsolásokkal megúszta. 

Gratulálok minden résztvevőnek,és különösen Vinnai ViniBike Zsoltinak, aki megnyerte a felnőtt korosztályt.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:38:00 69 01:25 42.24 0 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

adam.sipos képe

adam.sipos 4481 napja

Gratula - minden elismerésem! Soha nem voltam brinagversenyen, de idén belevágok: Tour de Pelso - teljes Balaton-kör júni első hétvégéjén! Te nem jössz? www.tourdepelso.hu

 

Kritty képe

Kritty 4487 napja

Gratulálok! Nagyon jó tempót mentél minden akadály ellenére! Aztán hajrá a hétvégi maratonon!!! Majd drukkolok a Vértesből. :):) 

Az edzésnaplódat nézegetve indulhatnál már maratoni úszáson is. :)

tuskenrider képe

tuskenrider 4488 napja

jó ez nagyon is idény elején!Grat!

szabrasz képe

szabrasz 4489 napja

Te is ott voltál én nem is tudtam, pedig biztosan találkoztunk út közben!:-)Én is kiszakadtam 56. kilinél mert kiestem a szélárnyékból és már hiába tekertem 45-46-attal akkor már késő volt, de azért végig mentem, hogy az edzés legalább meg legyen. 130-135-ös pulzuson mikor mész legközelebb, mert én szeretnék menni egy hosszabbacskát!

Cyco képe

Cyco 4489 napja

Köszönöm a gartulációt, bár egy feladott versenyhez szerintem túlzás :-) Ez a tempó egy 40 fős bolyban nem nagy szám, hátul szélárnyékban lehet menni könnyen. A nehézésget a fordítók, meg a lószok jelentik, akkor kell észnél lenni. A szél viszont, ami kiszakított, meg a gyávaságom, hogy nem mertem az autókkal szembe menni, alaposan kibabrált velem, ezen múlt a dolog sajnos.

dgabica képe

dgabica 4490 napja

Gratulálok! A naplód nézegetve nem sokat pihentél verseny előtt. :-))) 

necromedve képe

necromedve 4490 napja

Ilyen szélben brutál ez a tempó.

mata képe

mata 4490 napja

Na, ilyen sebességet sem olvastam még tavasszal az eo-n. K*rva kemény vagy, gratulálok. A Panoráma út minősége még kocsival sem a legjobb, hát még bicóval.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!