salan futás

2012.03.09 Péntek, 15:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:35:55

Távolság

18 km

Tempó

05:20 p/km (11.26 km/h)

Edzésleírás

Egy kedves sporttárs már említette hogy míly inteligenciával megáldott embernek mondott valamik mozognak igen kiszámíthatalanúl a gyulai úti Kúrta kocsma nevezetű kultúrális gyülekezőhelyen. Nos most személyesen is szerencsém volt az egyik ember imitációhoz, de ezt majs a végén.

Futás-régi cipőben mert csak!

Kellemesre, lazára terveztem a mait mivel a három alvásnélküli éjszaka és szerintem a kilóméterek sem engedtek többet. Nagyon jól esett a végén még egy kis iramváltás is sikerült ami csikorgós volt de nem ütött ki. Szép idő volt sok sporttárssal ami igencsak inspirált a futásra. Visszafele a fent említett egység mellett elhaladva támasztja egy tag az ajtót. Azt nem tudtam eldönteni hogy nem találta el az ajtót vagy csak várja az ihletet de valószínű hogy az utóbbi mert alkoholgőzös akcentussal utánam szólt, idézem:" ha hamarabb indultál volna hamarabb ideérsz" ezen az ékes szóláson megrökönyödve nekem is perdült egyet a költői vénám és íme a válasz:" ha hamarabb születsz nem lettél volna ilyen csúnya". Gondoltam nincs is jobb futás közben egy kis irodalom amikor hallom mögöttem hogy mozdul a költő de nem ám vízszintesen hanem úgy srégen ... lefelé. Gondolta majd jól utánam jön vagy valami, de még az sem volt. MOstmár tudom hogy milyen amikor valakit megszál az ihlet és nem bírja el a terhet. Mondanom sem kell hogy egészen vígan telt az utolsó pár kilóméter. Lehet hogy etttől feldobván és további rímek faragásán felbuzdúlva kicsit nyomtam is a végét. Szép volt!

Persze attól nem kell félnem hogy a legközelebbi futásnál majd rímpárbajt vívunk. Örül a poéta ha hazaér és összerakja amit általános iskolában a költészetről tudni kell.

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:35:55 18 05:20 11.26 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

Kicsi képe

Kicsi 4496 napja

Ugye-ugye! Igazi gyöngyszemekre lehet lelni a kocsmában. :)

Jó a táv, gyors a tempó! Egs! :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!