mtraining futás

2012.03.05 Hétfő, 20:18:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:05:31

Távolság

17.88 km Szint: 50 m

Tempó

03:40 p/km (16.37 km/h)

Pulzus

Átlag
165
Minimum
0
Maximum
169

Edzésleírás

Edzés elött nem éreztem magam nagyon csúcsformában, de a bemelegítésnél már gondoltam, hogy nem lesz nagy gond. A kezdés (szembeszél + lejtö) most nem volt olyan gyors (3.45), de ez nem is volt gond, mert utána éreztem, hogy van erö a lábaimban, így tudtam gyorsítani. Egy kicsit most könnyebben esett, mint szokott és a pulzusom is alacsonyabb volt valamivel. A szél az vicceskedett, ezért voltak különbségek a tempóban 3.47 és 3.34 között. Az utolsó 4 km már nem esett jól, de lassulni nem lassultam, söt az utolsó 500 m-en nagyon haladtam. A levezetésben futottam pár gyorsabb 100 m-t. A bal vádlim már nincs bedagadva és a jobb térdemet is már csak minimálisan érzem.  

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:05:31 17.88 03:40 16.37 50 0 169 165
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

lilla képe

lilla 4495 napja

ma, miközben a résztáv alatt anyázódtam magamban, eszembe jutott, hogy te ezt biztos nem így csinálod (fejben) :)))). kicsit olyannak tűnsz mint egy robot: a cél érdekében minden részfeladatot "feladat-végrehajtás-pipa" módján oldasz meg, mintha az egy matekegyenlet lenne. semmi cicó, vagy nyüszögés. :) ez most a -7 kilóról jutott eszembe... ez látszik kívülről. (közben meg lehet, hogy sírdogálsz iramjátékok közben..:) :D hö-hö, elképzeltem :D.

vádli: decemberben nekem is volt egy ilyenem (már, hogy egy éjszakára bedagadt) , én akkor feladtam magamnak az utolsó kenetet, mert szerintem trombózisom volt. 2 éve volt egy visszérgyulladásom, onnan volt az ihlet. szóval valszeg nem trombózis volt, de szerintem valami keringési történés, mert olyan érzés volt. csak egy tipp.

 

mtraining képe

mtraining 4496 napja

Na ja, ez egy ilyen sport... Sajnos a súly erösen befolyásoló tényezö. Eddig 7-et toltam le magamról, ez stabilan megvan. A továbbiakat még nem tudom, de max 1-2 kg jöhet még szóba.

lilla képe

lilla 4496 napja

rendesen eszek, a súlyom is rendben..talán a  zsírszázalékom kicsit alacsony, és az látszik vékonyságnak. :P

mennyit fogytál? fogsz még?

 

mtraining képe

mtraining 4496 napja

Nem estem megint. Ez a térd dolog még onnan maradt, a legutóbbiból. A vádli bedagadás nem tudom mitöl volt. Mi az, nem eszel rendesen? Ejnye bejnye... Engem a szüleim karácsony óta nem láttak... lesz majd meglepi...  :D

lilla képe

lilla 4497 napja

megint estél? lemaradtam. de az jó, ha javulsz...persze mert mindig csak rohangálsz...:) - de ez nem is vicces.... nekem az anyósom azt mondta, hogy az anyukám azt mondta, hogy túl vékony vagyok. nem kéne annyit ...khmmmm. de nem fejezte be. mert látta, hogy nem fogok mégcsak mosolyogni sem....aztán bosszúból megettem az összes képviselőfánkját :P.

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 4498 napja

Én még 1 perccel lassabb tempóval is elégedett lennék pillanatnyilag...

toncsofia képe

toncsofia 4498 napja

.. na ezzel a tempóval nagyon meg lennék elégedve hétvégén.... de sajnos még nem tartok itt egészen.... egs Gábor!!!!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!