Boszi72 futás

2012.02.25 Szombat, 07:20:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

05:42:47

Távolság

46 km Szint: 1605 m

Tempó

07:27 p/km (8.05 km/h)

Pulzus

Átlag
139
Minimum
85
Maximum
160

Edzésleírás

Zöld 45 tt

Már reggel nem tudtam felkelni, iszonyat fáradt voltam. Mikor elindultam a túrán, éreztem, hogy ez nem lesz bravúros menet. Már Ördögoromnál vetkőztem, melegebb volt, mint számítottam. Az első kb 1,5 óra inkább túra mint futás, gyakorlatilag zombi üzemmódban haladtam, néhol a sár miatt is, de főleg az én gyengeségem volt a fő ok. Nem az izmaim voltak ki, hanem általánosan nem tudtam kialudni magam, azt hiszem. A csipogást kikapcsoltam, felesleges volt. A tömeg, amit viszont megszoktam most elmaradt, nem sok emberrel találkoztam. Nem is sajnáltam, hogy egyedül futok, ha szenvedek, jobban össze tudom magam szedni egyedül.

Volt jó nagy sár, viharos szél - ez főleg Nagykovácsiban okozott gondot, nem tudtam futni tőle - na meg akadt némi jégmaradvány a szintúton valamint a Nagy-Kopasz útvonalán. Gondolkoztam egy ideig a cipőn, végül az inovban mentem és megint csuda jól muzsikált, ez teljesen az ő terepe, még lekopva is brutál jól teljesített. Nagyon sokat frissítettem és 15 körül kicsit jobb lett az összkép, a végén Nagy-Kopaszra is majdnem teljesen felkocogtam. A túra végén változott az útvonal, sajna a műúton kellett befutni Budakeszire, ami itt-ott az ember mellett elhúzó, száguldozó autók miatt elég ijesztő volt. A célban Pali bá, Gergő és Zenyik Robi is ott volt, jó volt a hangulat.

Szeretem ezt a túrát, de valahogy soha nem tudtam rajta olyan jóízűt futni, most is kicsit csalódott vagyok, de levontam a konzekvenciákat és tudom, hol kell változtatni.

Ez az idő a technikai szünetet és 3 nagyobb időkiesést nem tartalmaz, ami a pontokon volt, bruttó kb 5:50 körül lett volna.

ui:Gergő órája 46 kilit mért, hát én hiszen neki és korrigálok.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
05:42:47 43.3 07:55 7.58 1605 85 160 139
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

Boszi72 képe

Boszi72 4502 napja

Amen!:-)

marky képe

marky 4502 napja

nagyon durva heteid vannak Witchy! :)
pár versenyt idén te fogsz nyerni az hótziher

-Mariann- képe

-Mariann- 4503 napja

Minden elismerés az akaratodért és kitartásodért, hogy fáradtság ellenére is mentél és futottál, ráadásul ilyen távot! :)

Pihend ki magad!

Én tegnap abszolút ezt tettem, semmi mást nem csináltam tegnap du-este, minden megvár.

ganki képe

ganki 4504 napja

Durva volt a terep, nagyon szépen nyomtad. Gratulálok!

gergő képe

gergő 4504 napja

én 46.3-at, robi 44.5öt mért. a kettő közt lehet az igazság :) de a szint kevesebb. mondjuk semmi jelentősége :) edzés!

yoyoka, zöld mindig ment a kopaszra.. csak az uccsó 6 változott.

nedus képe

nedus 4505 napja

Jól nyomtad Boszika !! azért egy kicsit irigylem Tőletek az erdőt...

yoyo képe

yoyo 4505 napja

hmm most nézem ahogy olvasom a beszámolódat,hogy idén másfelé ment a ződ :O

A Kopaszra nem ment eddig fel ,,de látom Bkeszin volt a cél . Boszikám most így ment máskor meg majd jobban megy :)) én adom a cillagot érte,mert 40+ ebben a sárban azért kemény na ..szép vót,,és jó alvást szép álmokat estére  pihend ki magadat :)

gergő képe

gergő 4505 napja

Hahoooo ez nagyon szep menet volt, ne szerenykedj! Nem volt konnyu a talaj, en a hokaban gyakorlatilag vegigkorcsolyaztam :). Es bar en joval kevesebbet szintet mertem, ez osszessegeben nem egy konnyu vonalvezetes.. Nem latszott rajtad semmi faradtsag es megneztem, azert tavaly gyengebbet mentel.. Jo leszel iden nagyon!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!