Boszi72 futás

2012.02.18 Szombat, 10:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

05:32:50

Távolság

33.1 km Szint: 1500 m

Tempó

10:03 p/km (5.97 km/h)

Pulzus

Átlag
141
Minimum
99
Maximum
161

Edzésleírás

Barlang Túra 30 (nagy)

Indulás Csobánkáról a Macska barlangtól, cél a Szent Özséb barlangnál, közte végig barlangokra volt felfűzve az útvonal. Kalandos volt, első rendezés. Nagy lapulevél itiner, használhatatlan. És a hó. Basszus, minimum bokáig ért, de mivel az útvonal kevésbé érintett közkedvelt útakat, inkább lábszárközépig és aztán szó szerint térdig hűtött. Nem porhó volt, de térdig csupa víz lettem, ráadásul hamar leelőztem az előttem indulókat, már csak 1 srác maradt előttem, utána ő is lemaradt és maradt a szűz hó. A srácot csak Yetinek hívtam magamban, mert akkora lépéshossza volt néha, hogy képtelen voltam belelépni. Shaolin falunál eltévedtünk rendesen, majd én lehagytam egy emelkedőn. Mert azok voltak, szépen szalagozva, fel tökön és paszulyon keresztül, jó 45 fokosak, térdig érő hóban. Szűz hóban. Volt 4kézlábjárás is. Aztán a Pilis barlangnál, ami a cél előtti utolsó pont volt, annyira be akartam már érni, féltem, hogy rámesteleik, hogy rossz felé mentem fel a hegyen. Nagyon durva emelkedő volt, szídtam magam rendesen. Összességében ahhoz képest, hogy első szervezés volt, nem volt annyira rossz, az itiner, na az hagy némi kívánnivalót maga után.A pontőrök mindenhol nagyon kedvesek voltak és a szalagozás is elég jól sikerült. A célban volt kaotikus a helyzet, de humorral pótolták a hiányokat. A célban tányér híjján kenyér serclijéből ettem babgulyást és a meglepi nagyon jó volt (nem publikus).

Az időben van kb 25-30 perc plusz, de egyébként az első fél óra szenvedés után elég jól reagáltak a kihívásra az izmaim, ráadásul jól is esett a mozgás. Azért elfáradtam a legvégére. Néhányszor eszembe jutott a Téli Mátra.:-)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
05:32:50 33.1 10:03 5.97 1500 99 161 141
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

papamaci67 képe

papamaci67 4510 napja

Nem semmi kalandprogram :-) Gratulálok !

nedus képe

nedus 4511 napja

Ügyes voltál Boszika !! Nem sok csaj vállaná ezt be !!! Gratula !

-Mariann- képe

-Mariann- 4511 napja

:))) Barcikán sem volt rossz (még nem írtam be az edzést/beszámolót - hamarosan), de úgy látom a tiéd jóval nehezebb és kalandosabb volt.

 

Boszi72 képe

Boszi72 4511 napja

Nem volt azért olyan rossz, ráadásul egy tisztes erőnléti edzésnek is elkönyvelhető. Annak örültem, hogy sok, számomra ismeretlen útvonalon haladtam, ezért sem a Budai Trappot választottam.

Csanya képe

Csanya 4511 napja

Jó, hogy nem mentem...

ganki képe

ganki 4511 napja

Juj, ez óriási szívás lehetett, de nagyon szépen megcsináltad. Gratulálok! Kemény vagy fejben, majd fizikailag is visszaerősödsz a jövő hétre bizonyosan.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!