PecsiPeter futás

2012.02.05 Vasárnap, 12:45:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:45:00

Távolság

17 km

Tempó

06:11 p/km (9.71 km/h)

Pulzus

Átlag
136
Minimum
0
Maximum
146

Edzésleírás

Tegnap keménykedés volt így ma komolyabbra vettem a kaja részt mert tudtam,hogy nincsenek tele a raktárak.Egy 4.5 edzésórás nap után nem olyan a helyzet mint egy friss napon.
Ébredés után már nyomtam egy marék szénhidrátot meg úszás előtt is + szaladás megkezdésekor is.Ez nálam extrém :) de még így is kevés volt mert kicsit eléheztem.Nem volt vészes de azért a fordítónál már éreztem,hogy be tudnék dobni 1-2 mars csokit a bélésbe:).Persze most nem volt nálam mert tudtam,hogy keveset megyek hát így jártam.
Már kezdtem azt gondolni,hogy elég jól ismerem magamat de ilyen eseteknél mindig rájövök,hogy ez a frissítés dolog ez egy örök tanulási folyamat:).Ki is szálltam 17nél mert éreztem,hogy a reaktorokban merül a szint:).Na meg azért is főként mert már megint 100km  a hét futásban és vigyáznom kell.A múlkori boka gixernél rá kellett jönnöm,hogy csak óvatosan lehet emelgetni az adagokat.
Krisztiánnal nyomtuk bár nem együtt kezdtük de a fordító után már közösen szaladtunk.Light tempó,szigorú pulzuskontroll (140 alatti tartomány).Neki annyira nem jön be a hó mint nekem pedig azért is jó ilyenkor szaladgálni mert egész jól "kimossa" a cipőt.Tök szép tiszta utána:).
Beszélgetve a tempó is gyorsabb lett észrevétlen meg éhes sem voltam már annyira:).Le volt taposva a hó, könnyebb volt már ebben futni mint tegnap este.a "Kölyök" még továbbment én meg újabb forró uszodai fürdő után irány haza.
Király hét volt,17 óra fölötti.A futás mellett haladt a bicikli is meg volt kevéske úszás is végre.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:46:00 17 06:14 9.62 0 0 146 136
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

laciii79 képe

laciii79 4471 napja

Egész emberesre sikerült a hétvégéd, és végre úszhattál is!!! ;-)

A cipőnek tényleg jót tett a hó, bár még csak bő egy hónapja nyomom benne, de határozottan megtisztult.

-Mariann- képe

-Mariann- 4471 napja

Azért ez a hét is megint durva lett futásban, teee! Csak óvatosan! De hajrá! :)

Megint Krisztiánal (kkoos) kell egyetértsek, nekem is jobb volt tegnap, mai hóban nehezebb volt fent a hegyen. De ma jobb volt a cipőm hozzá! :D A lábam viszont fáradtabb, meg én is, a tegnapi hóban futás is szívta az energiát, így ma elég küzdős volt. Na meg sokat megállós -fényképezős - ezt nem tudtam megállni, legszívesebben mindenhol fényképeztem volna.

kkoos képe

kkoos 4471 napja

Megint szép heted raktál össze. A hó rendesen odarakott szerintem mindenkinek. Én is érzem az bokám, vádlim. Viszont nekem az volt a tapasztalatom, hogy jobb volt szűz hóban futni mint letaposottban.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!