yoyo futás

2012.02.01 Szerda, 20:09:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:22:45

Távolság

19.5 km Szint: 700 m

Tempó

07:19 p/km (8.20 km/h)

Edzésleírás

SZESZ Exluzív !

Szintverseny  a Fenyőgyöngye vs Nagykovácsi  szekció között,mer marky sporttársunk nem bír a vérével,és a fantáziával  !

Csanya javasolta,hogy legyen megint nálunk a szesz,de mivel nem jött ide mindenki,ezért marky feldobta,hogy ki tud több szintet összeszedni a két csapat közül.

csanyával ,szeszével,Zolival a tempin taliztam,ekkor  még én sem tudtam merre is menjünk ..lett volna ötlet a Szénás felé ,de az nem annyira gyors,,és hát az is lényeg volt,hogy futni is tudjuk .

Így aztán egy gyors döntés született,Nagy- kopasz a Vörös- pocsolya felől ,le a Tarnai szerpentinen,majd hátra arc ,és vissza a  Kopaszra ..Felfelé éreztem is ,hogy mintha leöntenének egy vödör forróvizzel :))

forróvizetakopaszra

picit lemaradtam a tükör jégen ,mikor felértünk ,akkor a túloldalon a z3 on leronygoltunk a dülőig ,hátra arc majd újra a Nagy-kopasz,,itt már csak langyos vizet a kopaszra  érzés volt,,egész jól fel mentem .A túloldalon újra vissza  lefelé a Z3 szög,majd a Vörös-Pocsolya felé P3 szög piros sáv .Vissza  értünk a templom térre.  Bár még nem derült,ki,hogy ki nyerte,de tetszett ez az őrület,,igazából úgy lett volna jó,hogy adott idő alatt ,ki mennyi szintet fut. Markykám van még ötleted ? :))

ja és  mivel 3/4 8 ra értem haza  kösy bkv ,lóhalálában főztem egy citromos mézes teát,nagyon jól esett mindenkinek , szinte a kancsót is kinyaltuk :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:22:45 19 07:31 7.99 700 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

pátyalso képe

pátyalso 4488 napja

Zolibaba hívja Sereghajtót:Köszcsi a teát ,Szupcsi vót a futi:))))Egs! Vas.tali:D

yoyo képe

yoyo 4489 napja

Hát őszinte leszek bolyhika,,azér a lassú szekció is vereti..vagy ha 1x el jön többet nem ... sőtt jobbat mondok ,van,hogy én vagyok a sereghajtó ! Hegyet meg mindíg mászni kell

Neked közel is lenne a Fenyőgyöngye ...nézd lehetne olyan,hogy kipróbálod !! a Fenyőgyöngyével el jössz a Határnyeregig , ott tali velünk,,,és ha úgy érzed,hogy baromi gyors volt odáig ,,vissza kisérünk a gyöngyéhez ,én bevállalom hmmm ?

De leg  több esetben naon jó a gyöngyei capat ,,,lásd mai  szintverseny :))))) piszkok :PPP

nyaff képe

nyaff 4489 napja

ja napokban nézegettem a hencser képeket :) + :(

nyaff képe

nyaff 4489 napja

Yoyoka!

És milyen a társaság összetétele? Ha valaki pl. mint én elég lassú, na meg nem tud megmászni ezerrel minden hegyet, az is mehet? Van lassú szekció is? Mert nekem már annyira hiányoztok, úgy mennék, csak nem merek.  Lassan kezdek újra futni, remélem mire jön a kissé jobb idő már én is picit fittebb leszek futásilag. Szóval, aggyá infókat :)

yoyo képe

yoyo 4489 napja

áááá azé a régi hencsereket nem lehet űberelni bolyhika,,sajna az már lassan történelem lesz ,,mindenki szerte szét van :/

Gankikám és mi az akadálya ,,most is jöhettél volna ;) tudod,cak elindulni nehéz :)

ganki képe

ganki 4489 napja

A szaga is olyan... :))))) úúúgy mennék én is újra szeszelni!

nyaff képe

nyaff 4490 napja

nyirmi-nyirmi, ennek olyan hencser íze van.... :(

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!