monique futás

2012.01.25 Szerda, 18:49:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:46:39

Távolság

6.54 km

Tempó

07:08 p/km (8.41 km/h)

Pulzus

Átlag
153
Minimum
0
Maximum
162

Edzésleírás

tegnap mégse mentem, inkább azt csinálom egyelőre, hogy csak minden 2. nap megyek egy kicsit. már kezdem is megszokni, hogy ritkábban futok (mert amúgy ugye addiktív a dolog :)) ). ja és persze regeneráló tartományban akarom az összes futást egyelőre.

 

annyit a futás előttről, hogy vmiért jó magas volt a nyugalmi pulzus, eddig nem volt ilyen. nem, nem ittam teát vagy ilyesmi..

 

ma végre elértem a célt, tényleg regeneráló tartományban nyomtam, vagyis "nyomtam". emiatt az se meglepő, hogy konzisztens pulzus/tempó arány lett (tehát adott tempó mellett nem emelkedik a pulzus a bemelegedés után tovább... vagy adott pulzus tartása mellett nem lassul a tempó). a 162bpm az elején, mert túl gyorsan indultam, nagyon lazák voltak a lábak. utána végig hol 154, hol 155 átlagok (7:15 körül). a tempót pedig nem éreztem reménytelenül lassú vánszorgásnak, csak simán lassúnak, nem volt kellemetlen.

 

talán azért is volt ennyire laza az eleje, mert tegnap elkúsztam kihasználni a januári akciót, és lett egy új főnixem :)) mármint saucony phoenix cipő.. ez az 5-ös sorozat, a 4-esért nem voltam oda annak idején, de ez az 5-ös olyan, mint a 3-as volt, ami máig a kedvencem maradt.. tetszik! azért olyan, mert ebben is pont olyan nagyon kellemes futni.. az asicsot picit keményebb-szűkebb kialakításúnak érzem ehhez képest, főleg amíg nincs benne néhányszáz km.

 

meg vettem pár téli futóruhát is, nagyon szépek, ma azokban futottam. ha már szarul megy a futás, akkor legalább nézzek ki jól közben :)))

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:46:39 6.54 07:08 8.41 0 0 162 153
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

Tündüs képe

Tündüs 4532 napja

Most kell megvenni mert egy picit kárpótol és talán le is vann árazva.

Egs!

Briel képe

Briel 4532 napja

Az enyém is fekete-narancs! :) És tényleg akkor hagytam abba, amikor Te kezdted. :))) Egészségedre!

monique képe

monique 4532 napja

fekete-narancssárga.. nadrág, felső.

ó, tavaszi futócuccból van elég, a téli volt picit hiányos eddig :)

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 4532 napja

Jó cipőkoptatást!

Az utolsó két sor szenzációs! Biztos nagyon csinos vagy benne! Fénykép? Esetleg volnál szives leírni, hogy mit vettél, és milyen szinű stb.

Lassan a tavaszin is gondolkodni kell, mondom ezt akkor mikor sok helyen havazik!

 

Felszerelések

Saucony phoenix progrid 5 w
Egyéb Garmin FR 305