farkass74 futás

2012.01.25 Szerda, 18:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:40:58

Távolság

7.3 km

Tempó

05:37 p/km (10.69 km/h)

Pulzus

Átlag
151
Minimum
77
Maximum
161

Edzésleírás

Na ez kemény volt! Hosszú-hosszú idő után ismét futottam. Az eltelt időben sem untam magam kockásra...és szívesen futottam volna, de most kicsit a fejemben lévő szürkeállományt kellett gyötörnöm a lábaim helyett. 

Megvallom őszintén, azért jól esett hosszabban "pihenni", és most az újra kezdés rettenetesen nem esik jól! Ellustultam nagyon!!!! Ehhez persze az is hozzá járulhatott, hogy az idei célomat átírtam. Drasztikusan és végérvényesen! Az új célok pedig nem igazán motiválóak! Pedig egy jó cél ismérvei:

  • egyszerűen és világosan megfogalmazott
  • konkrét területre vonatkozik
  • mérhető
  • személyhez és határidőhöz kötött
  • az eredményre koncentrál és nem a tettekre
  • motivál (kihívást jelent), de azért teljesíthető (elérhető)
  • pozitívan megfogalmazott

Szóval ennyit az elméletről, ezt azt hiszem jól bemagoltam (többek között a vizsgáimra is) és valóban át is ültethető a gyakorlatba. Néhányszor már sikerült. Csak ugye néha azok a fránya obejtív körülmények... Vagy csak a prioritások képesek felülírni a célokat?!? Nem tudom, de hogy az edzés terén most a célokat és a törekvéseket nem tudom összeegyeztetni, az biztos. Ennek pedig egyenás következménye részemről a "magasan teszek az egészbe" lelki és testi hozzáállás. Na mindegy, szóval most keresem igazán azt a célt, ami CÉL lehet, ami MOTIVÁLhat...

Neked/nektek viszont kívánok kihívásokban gazdag, céltudatos, tervszerű, sérülésmentes edzéseket, nagy lendülettel és kitartással! Hajrá!

 

Ui.: Ötösre államvizsgáztam.  :)  

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:40:58 7.3 05:37 10.69 0 77 161 151
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

AAni képe

AAni 4538 napja

Gratulálok az államvizsgádhoz!

A CÉL meg majd meglesz! :)

Berika képe

Berika 4539 napja

Pedig kell egy CÉLl és én ma annyit tanultam meg ehhez, hogy a céljaid eléréséhez minden nap tenned kell valamit, nem elég beszélni róla :) szóval GRATULÁLOK és most már indulj neki és tedd meg az első lépéseket, hidd el, azután a többi már jön magától :)

tardigrada képe

tardigrada 4539 napja

Szia Sanyi!

Szívből gratulálok az államvizsgádhoz! Ezek szerinr nem kell majd letagadnunk a Balcsin, hogy ismerünk...:)))

Motiváció tényleg mindig kell (illetve jó, ha van)! De ha a fotelben ülve nem tusz kitalálni semmit, ne is erőlködj rajta, az Élet majd kitalál helyetted valami jó kis inspirációt!

Tüncó képe

Tüncó 4541 napja

Gratulálok a vizsgádhoz! A célok mindig kellenek, azok éltetnek ! Pozitívabban, biztos a rossz időjárás teszi, de nem sokára kisüt a napocska!Ügyes vagy! :o)

solyomla képe

solyomla 4542 napja

Gratulálok!

Szerintem már azis eredmény, hogy keresed a céljaidat. Képzeld csak el van aki csak úgy CÉLTALANUL futkározik a világba. Például mint én.

matteo képe

matteo 4542 napja

Sanyi! Gratulálok! :) :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!