yoyo futás

2012.01.15 Vasárnap, 11:44:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:42:00

Távolság

23.3 km

Tempó

06:57 p/km (8.63 km/h)

Edzésleírás

Nagykovácsi-Vöröspocsolyás- hát-Fekete-fej-Hárs -hegyi körút-Szépjuhászné- János-hegy Erzsi -Virág-völgy- Piktortégla üregek-Budaörs ,vagyis végig a piros sávon.

Délelőtt siettem a házimunkával,így 11 kor már meg  is ebédeltünk :)

én meg mehettem a decába , aszfalt futócipőt nézni,,de ennyi sz@rt ami ott van komolyan !!..tavaly sokkal jobbak voltak, vettem 2 párat is,idén viszont üres kézzel jöttem a férfi front jobban el volt eresztve,de a női gagyi szarok ..

Rengeteg kiránduló volt , a piroson sok ismerőst láttam a  túra miatt  .. Danival a Szépjuhászné után felfelé taliztam ,naon megörültünk egymásnak. a reggeli  túrán volt már a 2. 30 as körén,,és még rajtam csodálkozott,hogy Nagykovácsi -Börs ,,,ejnye Dandó :))

Erzsit majdnem megkocogtam ,2 pici megállás volt ,főleg a lépcső miatt,már nem emelt akkorát a lábam..Lefelé viszont tükör jég volt az út,óvatosan mentem valahol itt hagyhattam el az eggyik  kesztyűmet ,így felváltva hordtam a célig :)

Zolibabával Virág-völgynél taliztam ,nagyon meglepődtem,hogy mit keres itt :O

De ő csak mondta mondta ,és mondta a magáét ,,meg hogy vegyek neki zoknit a decába . Aztán még taliztam Szilvivel is akivel régen barlangoztam ,,ott is pár perc elúszott,meg 2 technikai szünet is van az időben .

Az edzés jó volt ,de potyára mentem, mer csak zoknikat vettem,meg 1 karmelegítőt ,és itthon vettem észre ,hogy amit Zolinak vettem 39-42es zoknit ,az igazából 35-38as :))))

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:42:00 23.3 06:57 8.63 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

9 hozzászólás

yoyo képe

yoyo 4507 napja

nekem is eszembe jutott ...akkor majd nyáron megcsináljuk ...

pátyalso képe

pátyalso 4507 napja

Újra gondolva,nekem nem megy a logisztika a pilisi futásnak,mert hova rakom a futás alatt a zsáknyi váltás ruhát kocsi nélkül.:(

Én meg izzadok és megfagyok hazáig.Sajna!Zsákkal meg nem akarok 20-on x kilit futni.

pátyalso képe

pátyalso 4507 napja

Legközelebb is akkó hivjál csak pl,amikor a Virágvölgyből futok fel a rohadt meredeken,vagy amikor a váróteremben állok félmeztelenül:))))))

Szarni a zoknira ,csak fussunk jó sokat!! Egs!

ganki képe

ganki 4507 napja

Gratulálok! Szép hetet nyomtál. A végén esett le, hogy te elfutottál otthonról vásárolni. Aztán csak pihenni is, mert jól otthagysz majd a duplaélményen. :) Köszi a csillagokat.

Mamba képe

Mamba 4507 napja

elegánsan kocival....:D úgy kell. :) Egs! :) Hogy te mennyit bandázol?! :))

yoyo képe

yoyo 4507 napja

nyíírm ari bolyhika,de azt a kesztyűt még a nyáron elhagytam amit tőled kaptam,,szerettem az lett a motoros kesztyű,,,ez egy kis 500ft os sztreccs volt,,majd szerzek másikat..

Erzsit joggolni kell az a technika ,,lábújhegyen nyomni amíg birod ;) igen ffi ben olyan szép szinesek is vannak,de nekem kicsi a lábam nem vehetek férfit :) ,a nőibe meg mind ez a hányás pasztell rózsaszín, meg lilás szinek,,,szép zőőőd meg piros,,az teccik yoyokának inkább :))

 

nyaff képe

nyaff 4507 napja

Grat yoyoka!

Akár velem is tlálkozhattál volna, ma én is azt túráztam az Ujj Zoliékét. Hát nem tudom, Te hogy tudot Bözsét a piroon felfelé megkocogni, mert én még lépni sem tudtam, nekem most annyira meredek volt. Szóval, nagyon ügyi vagy, vagy van valami sajátos technikád? :)))

Remélem nem azt a kesztyűt hagytad el, amit tőlem kaptál nyirmi.nyirmi....  (ötlet: esetleg Zolit kérdezheted, hogy talált tárgyak vannak-e a túra után, hátha valaki behozta a célba. Sohasem lehet tudni. Remélem a túrázok a rendesebb népséghez tartoznak)

Grat ügyi voltál, én egyébként többnyire férfi cipőket hordok futásra, mert mindig ott kapok olyat, amilyet szeretnék.

 

Ölel:Bolyhikád

yoyo képe

yoyo 4507 napja

kocival :PP

P. képe

P. 4507 napja

Na yo-yo, de hogy mentél haza?

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!