monique futás

2012.01.14 Szombat, 15:13:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:51:15

Távolság

8.62 km

Tempó

05:57 p/km (10.09 km/h)

Pulzus

Átlag
168
Minimum
0
Maximum
181

Edzésleírás

hááát, az állapot csak romlik tovább... oké, még egy utolsó ötletem maradt, az, hogy regeneráló pulzuson futok csak néhány hétig, ha az se jön be, akkor nem rajtam múlik ez a helyzet. bár kezdem azt gyanítani, hogy tényleg nem... nem tartom ezt normálisnak :(
mármint ok, nincsenek magasan a határok nálam, de ennyire azért nem alacsonyan sztem....

 

na de a futás maga, lefutás a hegyről (5:20 körüli tempó és 10 perc után már 168-as pulzus... háhá decemberben síkon volt ilyen), aztán a többi síkon, 6:07-es átlaggal, és 173-174 körüli átlagpulzussal.

 

a szigeten akartam 1 kört meg vissza, de a szigeten 1-2km után eldöntöttem, hogy inkább hazafutok az árpád hídon át, mert nem lenne jó ötlet így túl sokat futni. így csak félkör volt a szigeten - pulzus 168-ról 176-ig folyamatosan emelkedve fix 6p-es tempóban, mert a lábaimnak az esett jól. annál gyorsabb valszeg nem esett volna jól se lábaknak se közérzetileg. így viszont kellemes volt. aztán a maradék pár km hazafelé, ott 174-175 körül, icipicit lassabban 6:10 körül, mert különben nem esett volna már jól.

 

arra gondoltam futás közben, hogy azért legalább van olyan tempó, ahol jól esik a futás, még ha ez nem is gyors, futni akkor is jó :) viszont szar érzés így kezdeni az évet. remélem rotary-ig rendbejön + még marad idő is készülni a versenyre, különben ugrik... nem értem én ezt az egészet... jó lenne ha én rontottam volna el vmit, mert akkor meg is tudnám javítani :) de nemtom mi van.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:51:15 8.62 05:57 10.09 0 0 181 168
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

11 hozzászólás

monique képe

monique 4543 napja

az, mert egyre kevésbé látom a rotaryt valószínűnek :/

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 4543 napja

Álom, álom, édes álom......

monique képe

monique 4543 napja

de a célnál lesprintelnélek. :P

monique képe

monique 4543 napja

persze. :)

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 4543 napja

Már úgy érted, hogy a cél irányában, előtted 10 méterrel?

monique képe

monique 4543 napja

akkor gyakorold addig a hátrafelé futást :D

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 4543 napja

Mónika kedves! Ne feled, hogy 3 jó pasi is fut majd utánad! Az pedig nem semmi! Megpróbállak majd utolérni, bár az a handikap.....de igérd meg ha megelőzlek, akkor is lesznek válogatott szépségű mosolyok, tudod csak azért előznélek meg, hogy állandóan lássam a mosolyokat, ha a hátad mögött futok, nem látom őket!

monique képe

monique 4543 napja

ja az 50-ek az decemberben volt, az egész izé decemberben kezdődött

monique képe

monique 4543 napja

Feri: köszi! nem bánod azt se, ha megverlek? :D

 

Fari (hm, szinte u.a nick :) ): nekem semmi ilyen tünetem nincs. alvás rendben, a nyugalmi pulzusom is rendben. nem hinném, hogy sima túledzés, legalábbis elvileg nincsenek annyira alacsonyan a határaim hogy 50-vhány km-ektől így beszarjon az egész, illetve eleve egy 1 hetes kihagyás után kezdődött a gond.. neked amúgy minél gyorsabb kikászálódást kívánok ebből :)

Fari képe

Fari 4543 napja

hali!.én most egy olyan helyzetbe vagyok,hogy novemberbe már éreztem h nem vagyok mentálisan toppon,és nov végén az egyik futás után már éjjel nem is aludtam.Másnap még kimentem bicajozni,ugyanolyan xar volt utána az éjjel.Tudtam megint ugy jártam mint egyszer régebben .túledzés,basedovoid.nekem úgy nyilvánul meg,hogy az idegrendszer "be van kapcsolva".Azóta nem edzek semmit.mikor abbahagytam az edzéseket,még a pulzusom nem is volt vészes,a leállás után 3héttel kezdte magát a szervezetem "kitombolni"volt olyan hogy a pulzus nyugalomban állo helyzetbe 100volt,ami nekem 60körül szokott mozogni.2szer mentem ki 1-1 órát bicajozni,utána alig tudtam aludni.most már jobb a helyzet,mert 3-4órát is tudok aludni,és nem is olyan felszineset,álmodósat.de még mindig nem ok.Ezt az egészet csak érdekességnek írtam le,lehet neked másmiatt magas a pulzusod,de lehet sokkal többet ki kellene neked is hagyni,hogy a szervezet lenyugodjon

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 4543 napja

Kívánom, és szorítok érte, hogy minél hamarabb helyreálljon a dolog, és a Rotaryn szenzációs időeredményt érjél el!

Felszerelések

Asics gel 2150 w
Egyéb Garmin FR 305