Gida bringázás

2012.01.04 Szerda, 10:08:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:59:10

Távolság

31 km

Tempó

01:55 p/km (31.44 km/h)

Pulzus

Átlag
140
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

Dk-Vác és vissza (2-es út)...

 

Kiérve a fő útra látom jön 2 ou-ti srác pest felől, mentem a nyugis tempómban. Már megyek egy ideje de nem előznek meg...a pulzusom kezd feljebb menni? :( Mondom itt valami fog történni... A Tecsónál van egy emelkedő, na itt elhúztak fölfele vagy negyvennel. Látom hogy egyesületben tekernek (Probike) oks elhúztak de gödre beérve ez kb: 4km látom lassítottak és figyelnek hátrafelé mintha engem várnának?? Én már itt 40el gurultam lefelé a kis lejtőn beérem őket pörgetnek mind2en én is...az egyiknek Specialized a másiknak Merida volt az edzőbringája. Tekerek mögöttük egy jó ideje szélárnyékban, aztán ők kajáltak egy szendót menetközben...nem is értem hogy lehet megenni egy nagy szendvicset 30-as sebességnél? :) utána lassítottak, gyorsítottak na ezt meguntam...a piroslámpa ellenére faszán áthajtottak a kereszteződésnél?? Hülyék, jöhetett volna jobbról egy autó vagy bármi. Kicsit elvoltak szállva maguktól...na megelőztem őket mert lelassúltak eléggé, a Speci hátsókerekében powertap volt hmm úgy nézett ki mintha agyváltó lenne. Beértem Vácra ott a 2-ik körgyűrűnél fordító és egy nagy pofaszél fogadott délről áááá nem esett jól. Ugye elöl kistányér hátul középen volt a lánc csak így érdemes menni főleg az első outi tekerésem. Szemből jönnek a srácok lassan, utána egy nagy sprint...szerintem a sprinteket gyakorolták, gyorsító edzéseket nyomtak...nos haza végíg pofaszél de csak 15km, ennyi elég is volt mert a lábújjaimat kezdtem érezni.

Összeségében jól esett a combjaimnak :)

 

TE: 3.0

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:59:10 31 01:55 31.44 0 0 0 0 140
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

Gida képe

Gida 4557 napja

Hát én nem arról vagyok híres hogy csak úgy lesprinteljek 2 outis edzésben való srácot :-) Talán futásban...de ott is lenne még mit fejlődni.

Meg amúgy is az első outi edzés...és nem is tudom mikor lesz a második pfff...most gyakorlatilag erősen fúj a szél és 3fok van :(

Ha nem dolgoznék napi 10-12 órát heti 5x (fizikait) akkor csak sportolnék de kicsit másképpen tudatosabban...futás területén. Több hegyi futások is kellenének...csak a munkahelyem környékén valósítható ez meg. Aztán ugye ott a család nekem fontosak ők is :)

Köszi !

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4558 napja

Happy endet vártam,hogy lesprinteled őket...:-)

Na,nem kell ilyenkor ugrándozni csak vicceltem.Én sprinter vagyok,de ilyenkor hidegen hagynak az efféle játékok.A sprint edzéseknek is meg van a felépítése,lassú tempókból értelmetlen,nem hatékony.

Egészségedre!

toncsofia képe

toncsofia 4558 napja

jaaa, örült tempó...

nedus képe

nedus 4558 napja

Nyomjad Robi !!!

mateve képe

mateve 4558 napja

úúú....őőőőrült tempó.....pofaszél...no persze... :)) Egs!

Felszerelések

Merida 909 scultura full carbon
Suunto t3d Bike POD