monique futás

2011.11.30 Szerda, 15:40:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:00:48

Távolság

10.67 km

Tempó

05:42 p/km (10.53 km/h)

Pulzus

Átlag
161
Minimum
0
Maximum
171

Edzésleírás

olyan lazán ahogy csak bírtam.. :P 165bpm alatt próbáltam, bár olyan 40p-től 165 felett volt (166-168).

 

pasarétin terveztem 2 kört, de a másik busz jött előbb, úgyhogy kicsit módosítottam az útvonalon, margit körúttól futottam fel a pasarétig aztán le ugyanott, végül margit hídnál át a rakpart mellett a kolosyig és ott vége. :) így végül is vmivel érdekesebb volt az útvonal, csak kicsit sok volt az ember akiket kerülgetni kellett a hídnál..

 

amúgy Briel panaszkodott h uncsi mindig ugyanott futni a laza tempóban. hát ma én is unatkoztam egy kicsit az elején, mert azért ezeken az utcákon már sokszor futottam, de aztán elképzeltem hogy a járda egy végtelen sivatag, amiből ki kell keverednem, de előtte még sokat kell menni előre és nem látni merre. az nem volt baj, hogy kék a sivatag, a levegő meg kellemes csípős :)) szóval utána már nem tudom hova lett az idő. :) az zökkentett ki, amikor a hídhoz közeledve el kellett kezdeni kerülgetni az embereket, de akkor meg azzal ment az idő. :)

 

ha ennél magasabb pulzuson futnék, akkor mondjuk nem lenne uncsi ez az útvonal se, mert akkor meg ugye agykikapcs van. :) de most alapozás van.. azaz még csak szoktatom magam hozzá.. és azért élvezetes a totyogás is, pont azért, mert olyan könnyed.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:00:48 10.67 05:42 10.53 0 0 171 161
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

10 hozzászólás

tzh képe

tzh 4590 napja

Szeretnék én egyszer ilyesmi tempóban totyogni, de ez nekem még versenytempónak is sok, ősszel még csak úgy sem ment.

monique képe

monique 4590 napja

Mamba: ilyen 43kilis dolgot én is szoktam. :)) de tök jó érzés arra gondolni, hogy hú már ki tudja mióta futok és még egy csomót futok, vmi speciális érzés :)) (majd egyszer valóság is lesz!)

a kutyás témában egyetértek :)

 

Briel, igazad van, nem igazi totyogás azért, szubjektív dolog is ez, ez most úgy esik szubjektíven, mint kezdő koromban a 8p-es, de azért nyilván látom hogy gyorsabban haladok, mint régen a 8p-esben. szóval igazad van :) és majd egy nap te is mondod az 5:40-re h totyogás :))

faxau képe

faxau 4590 napja

Jó 5let a fantáziát is megmozgatni. Egs!

lilla képe

lilla 4590 napja

jaa, nem tipp volt, csak meséltem :)...bár nem voltam biztos, hogy neked nincs erre megoldás...

Briel képe

Briel 4590 napja

Azért 5:41 az nem totyogás szerintem.... :) Egészségedre!

Mamba képe

Mamba 4590 napja

Én is mostanában barátkoztam meg egy állandó pályával. Azért előnyei is vannak. Én például tartok a kóbor kutyáktól, és ahol futok, még soha nem láttam, a házörzőket meg nem engedik ki. Télen egy kicsit félősebbb vagyok, mert nem látom őket a sötétben. Amúgy meg a rév sor dimbes dombos. Van benne szint, de csak annyira, hogy finoman dolgoztatja a pulzust. És óvatosan dolgoztatja meg a vádlit. Így az átlag pulzusom síkon mindig jobb. Én is szoktam képzelődni. Pl amikor nagyon lassan kell futnom, arra gondolok, hogy egy hosszú futáson mennyire örülnék 40 kili után egy ilyen tempónak. És mivel régebben már volt ilyen, tudom, hogy milyen érzés. Elképzelem, hogy mögöttem van 43 kili, és így egész vidáman kocogok tovább. :D Lehet, hogy nevetséges, de működik.

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 4590 napja

Ma jelentkeztem a Rotary Félmaratonra! Holnap már drágább lesz!

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 4590 napja

Viszont a képzeleteddel nagyon szépen lekötötted magad! Okos ötlet volt a részedről, így lehet egy unalmast futást élvezetessé tenni!

monique képe

monique 4590 napja

köszi :)) nekem a zenehallgatás és az énekelés nem opció, de azért köszi a tippet!

lilla képe

lilla 4590 napja

töttyögős futásnál én gyakran hallgatok zenét, és énekelgetek...mondjuk senki sem hall és lát :))) egészségedre! jó alapozást!

Felszerelések

Asics gel 2150 w
Egyéb Garmin FR 305