takipaolo egyéb

2011.11.04 Péntek, 00:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Edzésleírás

Keddről szerdára elég nehezen tudtam levegőt venni, így nem is aludtam valami sokat. Az orvosom megvizsgált, de nem talált semmi különöset ... allergiás dologra gyanakodott ... a torkom egy kicsit azért piros volt.

Felhívott egy doktor nőt aki az ügyben nagyon "otthon"van. Csütörtök reggel kellett nála jelentkezni a vizsgálatra. Bejelentkezés ... tüdő röntgen ... légzés funkció (tüdő kapacitás) ... allergia vizsgálat ... Ventolin spray ... 10 perc után újabb légzés funkció (jobb lett) ... majd a doktornővel való megbeszélés.

A lényeg az, hogy kezdetleges asztma "szeretne" nálam kialakulni. A fő kérdésem természetesen az volt, hogy futhatok-e? Mondtam neki, hogy tavasszal szeretnék maratont futni! Felírt egy gyógyszert amit asztmatikus panasszal lévő sportolók is szednek és nincs a doping listán:)))

Február elején kell újból jelentkeznem egy vizsgálatra.

Azért egy kicsit megnyugodtam, de jó lenne már folyamatosan készülni és januártól belevágni a sűrűjébe!!!

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

toncsofia képe

toncsofia 4603 napja

Ezt csak most olvastam.... háaááát..... asztmával lehet sportolni, söt...... de biztosan jobb nélküle.... várjuk ki a végét.....

stirma képe

stirma 4608 napja

Jó hír: http://www.webbeteg.hu/cikkek/asztma/11954/futas-asztmaval - ha ez tényleg így van, akkor talán nincs ok túlzott aggodalomra:)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!