yoyo futás

2011.10.14 Péntek, 12:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:12:36

Távolság

11.75 km

Tempó

06:11 p/km (9.71 km/h)

Edzésleírás

Miután Stevével megállapítottuk,hogy mindketten gyengécskék vagyunk bátran mentem vele futni . A Meszes-hegyre gondoltam,hogy szépen kikocogunk . Alapból 3 kilis emelkedővel kezdünk  ,de monnyuk nem durva ,aztán mikor felértünk a szintre ,hullámozva értünk ki 37 perc alatt a Meszesre ,ez 5,7kili durván .

A hegy tetején van egy kereszt ,gondoltam itt minnyá el is lehetne ásni cillagomat ,mer a nyálam úgy  folyt mint egy veszett kutyának :)Szétnéztünk a környező hegyekre dülőkre ,láttuk a Getét ,a Gerecsét a Pilist  . A felhők közül a nap sugaras fényt vetett a papp földekre .

Vissza felé már 2x belegyalogoltam a kis dombocskkba ,és arra gondoltam,hogy írok ebolának ,hogy a piros 85 ön  nem a TF  on indulok,hanem a túrán :)

Így hogy visszafelé 2x  is belegyalogoltam , még így is  jobb időt jöttünk a második felébe ,ugye visszafelé majd 3 km lejtőt kaptunk ,és  alig vártam,hogy közeledjünk má a Templom térhez ,,mindezt bő 11 kilin :)

csak megjegyzem cillagom ,hogy a piroson 65km  nél jön majd a templom tér :))Köszönöm Stevenek  a futást ,emlékeim szerint 1 éve futottunk a fődemen ,de az is hasonlóan   mély nyomott hagyott bennem :)

naésperszehogy PB

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:12:36 11.75 06:11 9.71 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

prókátor képe

prókátor 4599 napja

Gratula!Szép futi volt!

Sipi képe

Sipi 4599 napja

Gyere csak a túrára a Piroson, lesz egy vánszorgó gyalogos túra-társad....))) Viccelek, Neked a futáson kell indulni, mert erős vagy !

 A Kovács cuki-Plébánia útvonalnál gondoltam, hátha erre jössz, és talizunk Veled  fődeden.....:)))

 Persze, túl közel, mint tavaly is....:))) 

picikata képe

picikata 4600 napja

Gratula a PB-hez....a hegyen...! :)


gergő képe

gergő 4600 napja

Ma tenyleg nagyon klassz tiszta ido volt, nem messze futottam en is.. Es micsooooda, hogy nem terepfutoooo??? Ilyen PBvel??
yoyo képe

yoyo 4600 napja

Hááát nem hallottam Zolibaba nyírrrm ,,majd kárpótollak valamivel,,pl...néhány szép kővet áttudok dobálni a Meszesről :))

pátyalso képe

pátyalso 4600 napja

Cókolom !! Ha legközelebb felveszed a nyomorult telefont ,én is ott leszek.:))))De ha szólt volna akkor Csanyával is tudtam volna futni.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!