forgi futás

2011.10.14 Péntek, 08:17:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:28:52

Távolság

4.25 km Szint: 13 m

Tempó

06:48 p/km (8.83 km/h)

Edzésleírás

Szervízfutás azaz hazafutás a szervízből, ahova bevittem az autót, mivel ma műszakiztatják le.

A futáson gyönyörködhettem a közlekedés szépségeiben.

Pl. üdvözlöm annak a Honda Civicnek a gazdáját, aki a zebrán húzott át az orrom előtt. Hiába a zebra nem mindig a gyalogosoké.

Aztán sikerült egy rejtélybe (már-már X aktába való) ütköznöm. A Szerencs utca és az M3 kereszteződésében zebra van autósoknak, gyalogosoknak. A sztráda 3 részben osztja meg az átkelést, két szervizút és a pályaszakasz. A gyalogosoknak külön gommbal kell jelezni, hogy zöld legyen. Kérdem én mi a pék füliért? A Szerencs utcából szerintem nem lehet közvetlenül a sztrádára kanyarodni (azért ezt még megsasolom), namost, ha nem jelzek nem engedi csak velem párhuzamosan az autókat. Így befutottam a csőbe, és csak a második zöldnél kellhettem át, mert ezt nem vettem észre rögtön.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:28:52 4 07:13 8.31 13 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

forgi képe

forgi 4643 napja

Megnéztem, a másik oldalról mégis rá lehet kanyarodni a sztrádára a Szerencs utcából.

forgi képe

forgi 4643 napja

Ha van kártya formájú jogsid, azt el kell fogadják a személyi helyett is.

V.Petra képe

V.Petra 4643 napja

Khm... a közlekedésrendészeten az én múltammal necces lenne már bármit is "elkövetni"... Személyi járt már le nekem is, kb. az is fél éves lehetett...és ha nem kell akkor, lehet még most sem tudnám.. :DDD Micsoda zűrös banda!!! :DDD

forgi képe

forgi 4643 napja

Én a jogsival jártam meg annó. Lejárt és ezt követően igazoltattak. Na én is néztem nagyokat a rendőrökre. Másnap elmentem az orvoshoz és aznap kész volt a jogsi. De a feljelentést és a pénzbírságot megkaptam. 

Azt hiszem az ügyfélkapun most már értesítenek, ha ilyen van. Mondjuk ez jó dolog, mert ritkán járnak le ezek a dokumentumok és így nem sűrűn nézegeti az ember őket. Aztán meg elfelejti.

V.Petra képe

V.Petra 4643 napja

Forgi!

A közlekedéshez no comment, Győrben is sok a baromarcú, :) - a műszaki meg fontos, anyukámnak fél éve járt le, mikor elkapták a zsandárok és csodálkozott, hogy letörölték a matricát és csak útvonalengedéllyel mehetett haza! :DDD Ő nem tudta, hogy lejárt!!! :))) Ártatlan, bociszemekkel-gondolom! Szerencsére nem voltam ott! :DDD

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!