Hauanita futás

2011.10.01 Szombat, 17:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:00:00

Távolság

11 km

Tempó

00:00 p/km (0.00 km/h)

Edzésleírás

Igazából délelőtt akartam menni, csak elcsesztem az időmet, viszont most délután meg olyan csodagyönyörű idő volt, hogy külön örülök, hogy most mentem ki. Egy tökjóleső, békés, nyugodt futás kerekedett belőle, épp, mint a Davos előtti hétvégén, még otthon. Tiszapart, Liget, Holt-Maros és Gömdör sor volt az útvonal, ezek is olyan nyugalmat árasztottak. Továbbra is óra nélkül, amitől nagyon vegyes érzéseim vannak, mert egyrészt miután abszolút nem látok időt, teljesen a szívemre-lelkemre hallgatva fut(hat)ok, másrészt viszont van egy nagyadag hiányérzet is bennem. De nincs ezzel gond, sztem karácsonyig nem lesz stopperem, majd hozzászokok. És köszi a gyönyörű őszt, imádom! :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 11 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Hauanita képe

Hauanita 4596 napja

De annyira meg nem érdekes az idő :)

monique képe

monique 4596 napja

hát nemtom, szerintem egy tök sima karóra is ellátná a legalapvetőbb időmérő funkciót (=futás az elejétől a végéig meddig tartott). :)

lilla képe

lilla 4597 napja

tényleg gyönyörű ez az ősz. tegnap délután még a fiaim is elcsendesedtek egy kicsit, ahogy a késő délutáni napfényben ücsörögtünk...ez pedig nagy szó...:) ősszel a legszebbek a fények nekem. én is imádom. egészségedre!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!