jovovich87 futás

2011.09.17 Szombat, 14:10:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:30:00

Távolság

30 km

Tempó

05:00 p/km (12.00 km/h)

Edzésleírás

Na ez már döfi gyerekek!!!! Útvonal, 8.ker Baross utca-Kálvin tért-Szabadság híd-Budai rakpart-Árpád híd-Szentendrei út-Római Part-Fordító-vissza ugyanezen az ótvonalon!

Az elején az leső 1 órában azt hittem szészakítom az aszfaltot, ment volna 4 percesben is...1:15:00-ná fordulta, isten tudja volt vlahol a Római partnál, visszafele szembeszél, a szentendrei úton egyébként unalmas volt futni! Vissszaérve az Árpád hídhoz összeszedtem magam, nagon meglepődtem mert már felkészültem a szenvedésre!

Innentől kezdve toltam neki, szerintme gyorsultam is, mindenesetre az a legnagyobb benne, hogy csontra, de kajak másodpercre ugyanannyi lett az időm odafélé mint vissza, ami szerintem hatalmas! És ment volna még akár 1 óra is, kb annyi lesz a maraton majd!

Szóval ha igy megy két hét mulva akkor csúnya dolgok lesznek itten :) :P Kicsit talán még lassabban kéne kezdeni, hogy ne fáradjak el annyira! Kompressziós zokniban mentem, nagyon kellett és most sem fáj a lábam! Sajnos meleg volt és elszomjaztam, de hálisten a Margit hídnál találtam egy üveg vizet, amit sztem a munkások hagyhattak ott...meleg volt a vize, de legalább kicsit lelocsoltam magamról a sót és az izzadtságot!

 

Most zuhi és be a városba csavizni kajálni egyet!:)

 

ELégedett és boldog vagyok!!! Rég keződött 2-esel az edzésidőm! :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:30:00 30 05:00 12.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

NoHa képe

NoHa 4676 napja

Sztem meg kellett ez a hosszú még a marci előtt! Szépet mentél, jöhettél volna a Szigeti 30-asra....lett volna helyed a dobogón!

Azzal vizsont egyetértek,hogy nem lesz gondod másodikán! :) Egészség!

zoles73 képe

zoles73 4677 napja

Azért a vesreny előtt már túl hosszúakat ne menj, mert kimerülsz, túledzed magad a nagy napra. De jónak tünnek a dlgok. Drukkolok.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!