Gandi futás

2011.09.14 Szerda, 07:15:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:36:00

Távolság

5.6 km

Tempó

06:26 p/km (9.33 km/h)

Edzésleírás

Városliget, megálltunk kacsákat nézni a tónál :-)

Kezdem megszeretni a Városligetet, minden reggel látom a takarítókat, amint próbálják tisztába tenni a ligetet. Ez jó. Az viszont szomorú, hogy délutánra ennek ellenére úgy néz ki gyakran, mintha hónapok óta nem takarították volna. A legdurvább a cigarettacsikk, és azt a legnehezebb feltakarítani. De ez máshol is így van. El is játszottam a gondolattal, hogy indítanék egy ingyenes tanfolyamot, a címét még nem talkáltam ki, de valami ilyesmiről szólna:

-Pistike bácsi, mekkora egy cigarettacsikk?

-Hát, mint egy rágópapír.

-És a rágópapírt hová tetszik dobni, Katika nénii?

-Hát, a szemetesbe.

-Jánoska bácsi, ha a rágóspapírt a szemetesbe dobjuk, és a cigarettacsikk is akkora, mint egy rágóspapír, akkor a cigarettacsikket hová tesszük?

-Hááát, a f'ödre.

-Pistike bácsi?

- Hát, én talán a szemetesbe tenném.

- Katika néni?

-a szemetesbe természetesen

-Úgy van! Pistike bácsi és Katika néni sikeresen elvágezték tanfolyamunkat, melynek árát a város takarításra fordított összeg egy részéből finanszíroztuk. Oklevelüket átvehetik ünnepélyes keretek között a jövő heti "Szeresd városodat" napon.

Jánoska bácsinak tanfolyamunk újbóli elvégzését javasoljuk, illetve részt vehet egy felzárkóztató programban, hogy a következő tanfolyamot sikeresen el tudja végezni.

Uff

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:36:00 5.6 06:26 9.33 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

7 hozzászólás

TiGör képe

TiGör 4629 napja

Takarítók vs Csikkdobálók. Hajrá Takarítók!!!!

mateve képe

mateve 4630 napja

áááá...Anita...szívemből szóltál...én minden meglátott szemétkupacot a feladó nappalijába szeretnék landoltatni..... :))

szelidlendulet képe

szelidlendulet 4630 napja

Egs lányok!!!!!!!! NEkem ma nem jutottak eszembe mesék, se tanfolyamotk... Én a Cini cini muzsikát dudolásztam, mikozben láttam magam előtt Zoét, hagyod dől és hegedül :-)

Gandi képe

Gandi 4630 napja

Hmm, a te megoldásod azt hiszem hatékonyabb lenne :-) Kár, hogy csak képzelgés szintjén marad...

vagy legalábbis túl sok ember kéne hozzá, aki vállalja, hogy egy-egy szemetelőt reggeltől egész nap követ, zsákba gyűjti, majd este hazaérve átadja neki az "ajándékcsomagot" :-)

napsugárraforgó képe

napsugárraforgó 4630 napja

De jó,nem csak nekem jutnak eszembe várostisztítási ötletek!:)

Mondjuk az enyém "mesés".Én egy varázsló lennék,és azt varázsolnám,hogy aki valamit eldob,az hirtelen a saját lakásában landolna.Mire este hazaér tele lenne a lakása szeméttel.Talán egy-két hét elég lenne,hogy leszokjon az utcán szemetelésről:)))

 

A futást egészségetekre!:)

runing képe

runing 4630 napja

reménykedem, hogy Jánoska bácsi nekivág újból a tanfolyam befejezésének....annál nagyobb motiváció, hogy Andi "felügyeli" a futásai alatt...nekem éppen elég(Andi felügyelete)   és csillagos ötös lennék!...félreértés ne essék: nem dohányzom, és a szemtet is a megfelelő helyre teszem....( de Andi felügylete akkor is sikat ér- ne :-)

mateve képe

mateve 4630 napja

:D:D:D látom nagyon ráérsz.... ;-) Egészségetekre csajok!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!