forgi futás

2011.09.10 Szombat, 21:08:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:35:29

Távolság

5.6 km Szint: 35 m

Tempó

06:20 p/km (9.47 km/h)

Edzésleírás

EDF éjszakai futás

Vártam kicsit ezt a futást, tekintve, hogy tavaly itt mentem el első szervezett futásomra. Kicsit csalódással vettem tudomásul, hogy az útvonalat a budai felújítási munkálatok miatt megváltoztatták, s lerövidítették, de mit volt mit tenni.

A rajtszámátvételt követően ismerősők hadába botlottam smarcsu, nyaff, és Daniloo igyekeztek a nevezések irányába. Én meg vissza a kocsihoz, mivel elég messze a Batthyányi örökmécsesnél sikerült leparkolni. De ezzel és azújabb visszafutással megvolt a bemelegítés is. Aztán siettem a futériás találkozóra. Legnagyobb meglepetésemre nem én voltam az utolsó megjelenő, egyedül csandyt láttam. Aztán előkerült sok régi és új arc a futériáról. Run-káék -e- vel, és run-ka kisebb fiáékkal, aztán Sneci-ke, rodriguez, Bibe2, és bkmarcsi. Elnézést, ha valaki kihagytam. Jó volt új arcokat is összetársítani, a futériára posztolókkal. ztán jött a tüzijáték, majd a rajtceremónia. Ez abból állt, hogy azt találgattuk, valyon elindult-e a mezőny eleje. Jött az ötlet, hogy nézzem én, mint a legmagasabb, nem tudták, hogy ezt egy mindösszesen 8 dioptriás rövidlátónak mondják, aki nemhogy a rajhelyig nem lát jól el, hanem annál sokal kisebb távra sem. Aztán egyszer csak elindultunk mi is. A Lánchídon kézifékkel, mert behúzta a sok ember, aki betömörült. Különösen a végén, ahol megállt a sor. Végülis 4300 ember nem kevés. Mire átértünk a híd túlsó oldalára meg is jelent az első futó, aki jött visszafelé. Aztán jött az alagút az Attila utca és egy kaptató a vár oldalában.  Itt veszítettem szem elől először bkmarcsit, majd Sneci-ke -éket is. Egyszerűen a tömeg összezárt és mint írtam már a látásom is olyan, mint a sasé, csak nem olyan éles, hanem olyan csipás. A tömeg maitt nehézkes volt a futás, hiába mentem volna gyorsabban,  ez csak szlalompályán ment, s így is nehézkesen. Aztán jött  a lefelé a várból megkerültük és vissza a Lánchíd felé, majd irány Pest, egy kis rakparti koc és vissza a felső rakparton az akadémia elé. És itt a vége fuss el véle. A végén még egy gyors találkozó jutott ismét a csökkent létszámú futériás handnak, majd irány haza.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 5.6 00:00 0.00 35 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

11 hozzászólás

Eperszem képe

Eperszem 4672 napja

Egészségedre!!!

bibe2 képe

bibe2 4674 napja

Egészségedre! Jó volt találkozni! Látod hogy megismertelek!!!!!! :)

Bozót képe

Bozót 4674 napja

Ilyen a trambulin :)

forgi képe

forgi 4674 napja

Ígérhetem, erre a hátralévő kis időre (úgy 80-100 év), Igyekszem ilyennek maradni!

Tündüs képe

Tündüs 4674 napja

Forgi, én nagyon díjazom a humorodat, még akkor is, ha egy jó adag önirónia van benne, maradj mindig ilyen! Egs!!!

smarcsu képe

smarcsu 4676 napja

nagyon tetszik az edzéstípusod! tényleg az volt. nem gondoltuk, hogy komolyan mondják, hogy az első beérhet az utolsók elindulása előtt, de ezek szerint tényleg igaz volt :) gratula!

Bozót képe

Bozót 4676 napja

Egs!   Sajnálom, hogy nem értem oda a találkára

Debyand képe

Debyand 4676 napja

Egészségedre!

pátyalso képe

pátyalso 4676 napja

Egs Uncle Eagle.))))

RemAti képe

RemAti 4676 napja

Egészségedre!

Sneci-ke képe

Sneci-ke 4676 napja

tényleg jó kis bulifutás volt ... egyébként én is a tavalyi éjszakain futottam először versenyen

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!