forgi futás

2011.09.04 Vasárnap, 10:10:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:32:41

Távolság

21.1 km Szint: 15 m

Tempó

07:14 p/km (8.29 km/h)

Pulzus

Átlag
182
Minimum
88
Maximum
198

Edzésleírás

Budapest Nemzetközi Félmaraton, Nike Félmaraton

Egyrészről nagyon nagyon szuper volt a nap, másrészről pocsék, mert a futás olyan lett, amilyen. Az előjelek nem voltak a rózsásak, tegnap hajnalban begörcsölt a lábam, tegnap este átmozgató futáskor majd ma reggel pedig rámjött a szapora (már elnézést).

De, mivel nem máskor rendezik meg a NIKE félmaratont, hanem ma, mit tudtam tenni? Hát mentem ezen ómenekkel együtt futni.

Az EO sátornál már nagy volt a nyüzsgés, rengeteg ismerős, és persze sok kevésbé ismerős arc fogadott. Rövid beszélgetés néhány ismerőssel, aztán indulás a rajt felé. Utoljára run-ka és -e- volt akiket láttam, s kedvesen run-ka át is ölelgetett bíztatólag, hogy hajrá.

Na aztán indult a banzáj. Illetve indult volna. Rövid bemelegítést követően nézem senki sincs ott a kordonok között a rajtnál, pedig alig pár pec van hátra. Na ez hogy lehet? Akkor jöttem rá, a másik végében vagyok a kordonoknak. Gyors előrehaladás után konstatáltam, a rajt nem maradt el, én voltam béna. A tervem az volt a 2:15 iramfutókkal indulok, ha gyors a tempó lassítok, ha lassú gyorsítok, s ha épp jó, befutok velük. Nos gyors lett. Az első 2 km 6 percen belüli tempókkal telt. Ez elég volt ma, hogy a pulzusom 180 fölé jusson. Az első frissitási pontnál elvileg zuhany volt, de azt néhány vödör testesítette meg, de szivacsot nem vittem. A másodiknál vártam az ivási pontot, de mindhiába. A harmadiknál az elején közölték, nincs víz. Aztán szerencsére mégis volt.  Itt úgy éreztem baj lesz, víz nélkül nehezen megy tovább, Baross tér végállomás. Itt értek utól run-ka és -e-. Úgy tűnik, ha verseny közben találkozom velük az biza rossz omen, így volt ez Gödöllőn és most is. A Széchenyi hídon szégyen vagy nem kénytelen voltam kicsit belesétálni. A Közgázig, nagyjából még ott voltam run-káékkal egy vonalban, de utánna elveszítettem a fonalat. (Azaz őket is szem elől. Elég szarul nézhettem ki, egy futó mutatta Nekem az iso-t, kérem-e. Nem akartam elvenni előle, de mivel láttam, hogy leteszi a földre, mégis megittam. Hiába nagyon kellett a folyadék. Ezt követően szégyen vagy nem többször begyalogoltam a futásokba. Próbáltam a pulzust is lentebb vinni, ami sikerült is rövid pillanatokra, de utánna mindig visszatért a 180 körüli zónába. A parlamentet követően próbáltam figyelni, hátha találkozom Brielékkel, de ez elmaradt. A Dráva utcánál egy Svéd hölgy kínált meg szőlőcukorral, de azt nem akartam enni. Aztán a Parlamentnél találkoztam egy kedves ismerős hölggyel, aki bíztatott, hogy hajrá, hisz látta éppen sétálok. Nos sajnos nem ment az egyenletes futás, hol futottam, hol sétáltam. Ez egészen a célig így maradt. De a befutás ment ott már igyekeztem azért valamit teljesíteni.

De bevallom nagyon rossz szájízzel hagytam el a pályát, nem ilyen félmaratont szerettem volna.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:00:00 21.1 00:00 0.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

15 hozzászólás

pátyalso képe

pátyalso 4682 napja

Szerintem nem volt itt semmi gond leFUTOTTAd és utána maradál aki voltál,egy igazi gyűrűsfarkú maki:))Egs!

bibe2 képe

bibe2 4682 napja

olyan rossz olvasni is, ahogy nagy bizakodva elindul az ember és jön a mumus... de legalább beértél!!! gratulálok! lehet hogy összefutottunk a sátornál, de én sem nagyon ismertem fel mindenkit, csak főleg azt, akivel már Tatán találkoztam. Ezenk kívül talán Bozótot és Mjocit ismertem fel. Ilyen kis mókuska, vagy nyest, vagy mi is neve az avatarodnak?!, olyat nem láttam:) legközelebb...

zenoka képe

zenoka 4682 napja

oda se neki! teljesitetted es ez a lenyeg! legyel buszke! uff!

krysta képe

krysta 4682 napja

Szerintem sincs semmi okod az elégedetlenségre, ez egy ilen nap volt, szerintem nagyon sokaknak nem úgy sikerült ahogy eredetileg elképzelték. Legyél büszke rá, hogy ilyen körülmények között is végigcsináltad! 

Tündüs képe

Tündüs 4682 napja

Majd bepótoljuk gyorsabban máskor, ez most egy ilyen nap volt, örülök hogy megint összefutottunk. Keményen küzdöttél!!!

Debyand képe

Debyand 4683 napja

Örülök, hogy végre találkoztunk, és gratulálok, szépen végigmentél, és ez a lényeg!

potther képe

potther 4683 napja

Gratulálok! Mégegyszer köszönöm a kupont vagy mit. =)

Eperszem képe

Eperszem 4683 napja

Szép, kemény vagy!Gratu!!!

Sneci-ke képe

Sneci-ke 4683 napja

elismerésem a kitartásodért, nagyot küzdöttél

Csandy képe

Csandy 4683 napja

gratula tőlem is...bár most személyesen nem sikerült találkoznunk, de remélem lesz még alkalom rá....a hőség ellenére szépet futottál, ne légy elégedetlen...szerencsésen és szintidőn belül célbaértél:)

RunKa képe

RunKa 4683 napja

Kemény legény vagy te, a legközelebbi már ilyen melegben lesz !! Gratu !

Amatőr képe

Amatőr 4683 napja

Ilyen körülmények mellett nem is érdemes azon gondolkoznod, hogy miért nem sikerült az elképzelt futás.
Lesz másik alkalom, ahol minden stimmelni fog!
És hogy végigmentél, az a lényeg!

Briel képe

Briel 4683 napja

Dráva utcai fordító után a felső rakparton voltunk, sebaj, gondolatban neked is hajráztam! :) Nem volt a mai egy egyszerű menet, viszont te végigcsináltad, nagyszerű voltál. Gratulálok!!!!!!

V.Petra képe

V.Petra 4683 napja

Gratulálok! Szuper voltál Forgi!!! És kemény vagy! Te győztél!!!

mo-ka képe

mo-ka 4683 napja

Ez kemény lehetett, de forgi nem adja fel, forgi befut a célba!:) GRATULÁLOK!

Felszerelések

Asics Gel-1160