ripetti futás

2011.09.04 Vasárnap, 11:10:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:44:12

Távolság

8.3 km

Tempó

05:20 p/km (11.27 km/h)

Edzésleírás

Nike trió. Idén váltóban indultam. Részint a nyári kihagyás utáni visszarázódatlanság miatt, részben pedig azért, mert két remek futótársammal így új kihívások és új megmérettetések motiváltak.

A három gringó remekül szuperált. Ákos barátunk tolta az első 5 kilis szakaszt. Sajti a második részt, jómagam pedig a harmadikat.

Rosszul ment, hiába is próbálnám tagadni. 5.30-as iram fölé nem tudtam menni. Hiába próbáltam, szecskavágó barátaim nem voltak hajlandóak követni agybarátjuk utasítását.

Elvben a Hősök terén kellett volna gringó társaimnak becsatlakozni, hogy együtt pranksterkedjünk be a célba, de Ákos idő közben valahol elveszett, ezért csak Sajtival kettesben andalogtunk át a célvonalon.

Kicsit aggályosnak is tartottam, hogy a hármas váltóknak csak egy szűk, egyszemélyes mellékfolyosón lehetett célbaérni, de hát ilyen ez az "ilyenez ez az élet". Tessék egyéniben tolni.

Ez amúgy illeszkedik is azirányú célomhoz, egyben víziómhoz, hogy jövőre két gringótársam is, és természetesen én is egyéniben csapatjuk végig a távot. Ők szt még nem hiszik. De mint, az köztudomású: A hit alapja, hogy hiszünk valamiben, amiről tudjuk, hogy nem igaz, és végül mégis megvalósul.

Nos, ennyit mára Ripetti parainéziséből Szent Imre herceghez.

Mindent összevetve, jó kis nap volt, bár kissé rövid.

Ja és volt kölün és hivatalos Edzésonline sátor, ami nagy dolog. CSak így tovább!

 

Az összidőnk amúgy 1:53:12 lett. 10 kilinél 55:04, azaz az 5.30-ös időm szépen belesimúlt az átlagba. Azzel az idővel 73-ak lettünk a 257-es mezönyben. Első harmad.

 

Fú most láttam csak miután elmentettem az edzést, hogy valójában 5:19-es tempót mentem. Az egy kicsit jobb, mint az 5:30. Ha sokkal nem is ;)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:44:12 8.3 05:20 11.27 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

lapiszorny képe

lapiszorny 4676 napja

Nagyvoltál MonsterFővezér .... mint mindig......szeretjük Ripetti paranéziseidet is .... anélkül nem lenne Ripetti, Ripetti :-)
Szerintem nagyon jót mentél , mentetek ......
Örülök,hogy a végén legalább tudtunk találkozni ..... :-)

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!