forgi futás

2011.08.21 Vasárnap, 09:09:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:01:58

Távolság

9.2 km Szint: 12 m

Tempó

06:44 p/km (8.91 km/h)

Pulzus

Átlag
159
Minimum
93
Maximum
183

Edzésleírás

Mivel tegnap megcsináltam a hosszú futásomat, így mára már pihenősebbre vettem a figurát.

Itt Újpesten futottam a Laborfalvi R u-Kiss János u-Kossúth u-Szilágyi út-Erdősor u-Baross u-Fóti u-Váci út-Tinódi u- Baross u-Károlyi S u-István tér-Király u-Latabár K u-Laborfalvi R útvonalon.

Az Erdősor u végén arra lettem figyelmes, hogy valaki erősen fut mögöttem a túloldalon s be is előz. Igaz rövidtávon lassabb voltam, de ő csak a buszmegállóig ment. Aztán jött a nap fénypontja. Nálam egy pár évvel fiatalabb hölgy futott, gyanítom edzését tartva, de mégis valami egészen szokatlan és csinos szoknya felső ruhakombinációban. Amikor köszöntöttem jó futást kívánva, olyan mosolyt kaptam cserébe, ami igazán ritka a mai világban, s melléa köszönöm neked is szófordulatot. A következő jópofaság a Váci úton ért, ahol egy jó ötvenes férfi sétált egyensúlyozva a virágágyást elválasztó betonszegélyen. Az István térre érve megszólaltak az ottani templom harangjai. remélem ezzel nem a török veszedelmet jelezték, s nem én vágtam túlzottan ijesztő ábrázatot. Sajnos úgy kb. 300-400 méterre itthonról egy rossz lépést követően többször is be- benyilalt egy kellemetlen érzés a jobb lábamba. Így a még mára tervezett felüljáró kocorászást inkább kihagytam, s a hazavezető szakaszt  végét is enyhén sántikálva lassan tettem meg. Szerencsére úgy érzem nincs semmi komolyabb gond, s gyanítom a problémához hozzájárult, hogy túl szorosra kötöttem a jobb lábon a cimőmet (ezt csak akkor vettem észre, mikor levettem a cipőt).

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:01:58 9.2 06:44 8.91 12 93 183 159
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

RunKa képe

RunKa 4696 napja

Gratu forgimester ! Ezek a hajrá spori, vagy jó futást :) szövegek, ritka számba mennek, főleg egy mosoly. Jó dolgok ezek, kell is alkalmazni, akár van válasz, akár nincs, ha van duplán jó :) Egészségedre:) Szép heted volt !

forgi képe

forgi 4696 napja

Zoli ilyen emberevő lettem, hogy már nem mersz felhívni?

 

faxau

:D

 

Tündüs

Látod, látod már fent is vagyok!

Tündüs képe

Tündüs 4696 napja

Nocsak, gratulálok  a több mint 30 kilis heti futásodhoz! Ébresztő, már csak 13 nap!!!

faxau képe

faxau 4697 napja

Hát a szép futólányhoz volt, szerintem a juhász nejével sem lett volna probléma:) ) Amúgy szép volt! Egs!

pátyalso képe

pátyalso 4697 napja

De az is lehet hogy a balt kötötted túl lazára:)) Egs.

A délelötti 35-ből nem lett semmi,egyedül nem passzolt hozzá a kedvem,téged meg nem mertelek felhívni ,hogy van -e kedved a Szépjuhásznéhoz:)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!