Hauanita Úszás

2011.08.15 Hétfő, 17:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:30:41

Távolság

1 km

Tempó

30:41 p/km (1.96 km/h)

Edzésleírás

Már megint a sóstói 50-esben, ahol a két szélén ugrálni szokás, középen meg keresztbe úszni. Hál'Isten, kicsit csitult a tömeg, és a végére már nem minden 50-nél éreztem magam közvetlen életveszélyben, de úgy szívesen elbeszélgettem volna az úszómesterekkel, hogy ennek a városnak nem érdeke, hogy az úszásnak is kialakuljin a kultúrája?? Én azt sem bánnám, ha nem az egész medencét áldoznák be az úszás oltárán, de azért lenne vagy 3-4 sáv középen csak úszóknak, ahová nem lehet ugárlni, és ahol nem lehet keresztbe úszni. 

Viszont nagyon mozgásigényem volt, ami még nem futásigény (nem százas a sípcsontom, bár a terhelésre mindig az nyivog), és kellemesen langyos volt a víz, jól esett!! :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:30:41 1 30:41 1.96 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

szelidlendulet képe

szelidlendulet 4643 napja

Igen, köszi az infót, én is nézegettem már őket. Sajnos mind szombat, ami az egyetem miatt kicsit gáz (szombaton vannak az órák). No de még meglátom őket :-) Neked van avalami konkrét? Vagy tényleg a Pick a "csúcs"?

szelidlendulet képe

szelidlendulet 4643 napja

Egészségedre! Ezek szerint még mindig otthon :-) Ott legalább van valamennyi hely úszni. Itt meg rengeteg az edzés. No a kettő között kellene valami középút.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!