ruti bringázás

2011.07.31 Vasárnap, 11:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

03:04:00

Távolság

80.81 km Szint: 738 m

Tempó

02:17 p/km (26.35 km/h)

Edzésleírás

Tarján Kupa, Salgótarján.

Edzésnek szántam a Fadd-Dombori triatlon versenyre.

Három körös a pálya, mindjárt az elején 5 km lankás emelkedő. Egy darabig lifegtem a mezőny végén, de jobbnak láttam, ha a saját tempómban

megyek. Aztán lankás lejtő kis oldl és hátszél vegyesen, itt néhány leszakadót még összeszedtem, egy darabon együtt tudtam menni Misivel, aztán jött az emelkedő. Az eleje lankás, viszont szemből fújt a szél, ez elég volt ahoz hogy mire a meredekebb réswzhez érek, eléggé kifáradjak. Azért felértem, bár lassan. A dombtetőre egyedül maradtam, aztán egy gyors száguldás és kezdődött minden előlről.

A második kőrben egyedül mentem, ahol csak tudtam tapostam és megint a hegy (most már hegynek tünt) aztán az utolsó. Itt már kezdtem érezni hogy fáradok. A lankás lejtőn hátbacsapott két lányzó, rájuk tapadtam, legalább nem mentem egyedül és megint a hegy, itt leakadtam róluk, kaptam kb 100m-t a tetőig, sebaj gondoltam, majd lefelé, aztán elkezdet szakadni az eső, úgyhogy a hajtűkanyarokban úgy mentem mint egy tüdőbajos csiga, nem szerettem volna itt avékén elfeküdni. Aztán ráfordultam a célegyenesre és egy laza emelkedő után megláttam a célkaput. Megprobáltam gyorsítani, hogy legalább itt nézzek úgy ki mint egy versenyző, aztán beértem és ez a lényeg.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Pedál
fordulat
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
03:04:00 80.81 02:17 26.35 738 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

0 hozzászólás

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!