monique futás

2011.07.19 Kedd, 20:10:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:16:46

Távolság

2.47 km

Tempó

06:47 p/km (8.84 km/h)

Pulzus

Átlag
146
Minimum
0
Maximum
156

Edzésleírás

na ez csak az első negyedórában volt hőséghez szoktatás=) először is, a pályára mentem ki, hosszúujjú felül+póló alatta+top + egy thermo hosszúnadrág (de ez legalább csak 1 rétegű:) ). a kesztyűt otthon felejtettem.

 

155 alatt akartam tartani a pulzust, ez jó regenerálódó pulzus plusz kíváncsi voltam mi lesz úgy, egyáltalán bírom-e 155 alatt tartani, nem száll-e el és hogy milyen érzés az öltözék a regenerálólaza tempónál.

 

az első negyedórában tök szépen belefeledkeztem a körözésbe, ja és igen, azért a pályára mentem ki, mert gondoltam ha nagyon lassú lesz a tempó így beöltözve, azt ott könnyebben megcsinálom. :)
szerencsére nem akart elszállni egyelőre, az elején a bemelegedéskor gyorsan felment 150-155 közé de aztán ott maradt, nem szállt el, legalábbis 5 kör alatt nem.. a ruha egész komfortos volt, bár nem mondanám h nem lett volna jobb érzés nekivetkőzve futni.

 

na aztán a 6. körben jött az özönvíz, a 6. kör elején kezdett rá az eső, jó erősen, ez nem zavart végül is, csak az h innentől már tök feleslegesen voltam beöltözve :)) rámtapadt a vizes ruha, szépen hűtött, a pulzus rögtön esett tempóhoz képest :) ettől még nem álltam volna meg, de a kör második felére feltámadt a viharos szél és fújta a vizet a levegőben mint állat. ettől a focipályákon edzők is feladták, innentől nem lehetett játszani, én se futottam tovább, olyan durva volt a helyzet, hogy a 6. kör utolsó 20méterét már meg se tettem. :)

1 srác tovább körözött.... hát nem semmi. mindenki más velem együtt az épületben keresett menedéket :) de néhány perc múlva már nem volt viharos szél, az eső is picit alábbhagyott, bár tovább villámlott; azt leszámítva futásra alkalmas volt az idő, csak akkor úgy döntöttem, nincs értelme így futnom, szétázott a cipő, jó nehéz is lett a sok víztől, meg még az alsóruha is szétázott :) hűtésnek mondjuk biztos jó lett volna.

 

ja azt tudtam előtte h esni fog, csak reméltem h talán félórát még tudok futni mielőtt jön.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:16:46 2.47 06:47 8.84 0 0 156 146
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

monique képe

monique 4723 napja

én is meg voltam lepődve h kb. éjfélig folytatódott itt.... (lehet h átmenetileg nem volt, nem tudom, de aztán este kinéztem az ablakon és wow, ...)

Bozót képe

Bozót 4723 napja

Évek óta nem láttam ilyen villámlást, mint tegnap :) Mintha valaki sorozatképeket készített volna vakuval :)

Végülis folytathattad volna, hőséghez szoktatás után egy kis plusz súllyal nehezített edzés :)

monique képe

monique 4724 napja

na igen hát ez van :)

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 4724 napja

Pont balszerencséd volt, bírhatta volna még egy kicsit!

remélem, hogy gyorsan hazamentél, a vizes ruhát levetni, mert nehogy a hőséghez szoktatás közben megfázzál....

Felszerelések

Saucony grid phoenix 3_2 w
Egyéb Garmin FR 305