Minstrel futás

2011.06.25 Szombat, 18:05:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:30:00

Távolság

4.35 km

Tempó

06:54 p/km (8.70 km/h)

Edzésleírás

Ismét sok-sok kihagyás után (mentségeim, kifogásaim vannak persze :)). Ééééés: eljött velem a párom! Ettől függetlenül nagyon nem ment, kilenc perc séta volt az össz időből, de mivel csak a tüdőm akart kiesni, a lábam egyáltalán nem fáradt el, gyanítom, hogy túl gyorsra vettük a tempót meg meleg is van, meg ötszáz kilométeres szembeszél. Persze én panaszkodom, mikor más meg épp a Balatont futja körbe... :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:30:00 4.35 06:54 8.70 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

monique képe

monique 4743 napja

Briel, ejjnye, erre való a pulzuskontroll, hogy ne fusd el később se. :))

Minstrel képe

Minstrel 4745 napja

Köszi! Igen, pont ez az, hogy néha olyan, hogy elvisz a lendület, és jó lenne nyargalni kicsit, csak aztán ezek a meglódulások megbosszulják magukat keményen :))

Briel képe

Briel 4745 napja

Pont, mint amiket én is szoktam érezni! :) Általában a nagy lelkesedés elvisz az elején, vagy pont nem az elején, mert akkor figyelek, hogy ne fussam el, hanem később úgy érzem, húúúú, de jól megyek... Aztán néhány perc és nincs elég levegő, és akkor rájövök, hogy túl gyors voltam, azért nincs levegő, de akkor már szinte mindegy. :)

És ugyanez, hogy a lábam meg vinne. Semmi baj, nagy türelemjáték ez, és bizony koncentrálni is kell azért. Szerintem szép futás volt még így is!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!