ripetti futás

2011.06.14 Kedd, 18:40:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:05:00

Távolság

13 km Szint: 200 m

Tempó

05:00 p/km (12.00 km/h)

Edzésleírás

Kellemes HHH Krisztivel és Bonóval.

Ha az edzéshez tartozik, akkor plusz egy óra chat előtte, hogy menjünk-e vagy ne menjünk, met esik az eső. Én ellene voltam, de végül átmentem a konyhába, aminek a másik oldalra néz az ablaka, és ott már azt láttam, hogy arrafelé már kék az ég.

A combom és az akhileszem még fájt a vasárnapi Dickmonster Trihill Tusától, de nem érdekelt. Gondoltam, majd jóllesérülök, de utána majd pihenek. Felkentem egy kiló lóbalzamot, a jó öreget. Bár sokáig hanyagoltam, most mikor kinyitottam ugyanolyan pirosan remegve várakozott, hogy hova kenődhet, hova kenődhet, kit, hogyan talál meg.

A futás..., nos, egyszerűen remek volt. A lábam nem fájt, nem sajgott, nem remegett. Kicsit zavart ugyan, hogy előtte belenyúltam a szemembe a lóbalzsamos kezemmel, de mire felértünk az ösvényig, már újra láttam. Nem tagadom, én diktáltam az iramot. Erősnek és gyorsnak éreztem magamat. Az eső utáni, még kissé párás, de mindenképpen friss és illatos levegőben elsuhantak mellettünk a fák, száguldó alakunkból pedig a szembejövő futók nem láthattak mást csak három bizonytalan körvonalú foltot, mely foltokból határozott, de mégis bíztató, ugyanakkor ellentmondást nem túrő hangon kiálltott rájuk valamely magasabb létsíkról származó erővel felruházott, menydörgő hang, mely eképp bíztatva őket adott spirituális, de méginkább valós, s fizikai energiát s ilymódon sajtolva ki elalélt s ernyedt testükből oly teljesítményeket, melyekről korábban csak álmodni voltak képesek: "TOLJAD!!!", "NYOMJAD!!!", "CSAPASSAD!!!"

És valóban. Ezen futók, ki később íly találkozásról számolhattak be, egyúttal nem mulasztották el kiemelni azt az ekkor kapott energiát, mely üstököshöz hasonlóvá téve lökte tovább őket új magasságokba.

Nos, összefoglalva, egy rendkívül jó hangulatú, remek futás volt.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:05:00 13 05:00 12.00 200 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

lapiszorny képe

lapiszorny 4758 napja

akkó' az a magasabb létsík volt az a fura, de mégis szerfelett kellemes érzés , ami szinte teljes testemet áthatotta .......

a szembejövő futókon valóban látszódott és érezhető volt annak a mentális ráhatásnak az eredménye amelyet főleg az újonnan megjelenő Csapassad indukált :-)

mjoci képe

mjoci 4758 napja

:))

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!