ripetti futás

2011.06.05 Vasárnap, 10:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

01:58:00

Távolság

21.1 km

Tempó

05:36 p/km (10.73 km/h)

Edzésleírás

Keszthelyi Kilométerek nevű verseny.

Ennyire ultrabrutál versenyen még sosem vettem részt. Legalábbis nekem úgy tűnt. A 45 fokos kánikulában, 100%-os páratartalom mellett állni látszott a legegő. Na meg én is, bár az idő haladt. Hihetetlen lassan, elcsigázva vánszorogtam a két körös pályán. A négy ökörrel a szekér, lassacskán ballagott. És hogy még tovább fokozzam Petőfi versével a párhuzamot, csillagot is tudtam volna magamnak választani, jóllehet ezeket a csillagokat csak én láttam.

Nos, a szervezésre nem lehet panasz. A főtér felújjítása miatt még át is kellett alakítani némiképp a pályát, de nem volt rossz így sem. Egyetlen kifogásom, hogy két egyforma kört kellett megtenni, mely nekem végzetem, ámbár másnak talán kellemes. Aokak pedig fosnak rá.

A start a sétáló utcában volt. Én magam a fantáziát igencsak megmozgató Erotikus Reneszánsz Panoptikus tábla mellől rajtoltam. Mivel a verseny során még kétszer elhaladtam ugyanott, volt időm elhatározni, hogy mindenképpen megnézem eme izgalmasnak ígérkező tárlatot.

Visszatérve a pályára, úgy volt kialakítva, hogy két 9 kilinél kicsit hosszabb kör, plusz még 2.5 a célig. Azaz a rajt és acél nem ugyanott volt. A cuccainkat levitték teherautóval. Ez mondjuk abból a szempontból nem volt szerencsés, hogy utána ugyanúgy vissza kellett vele sétálni a kocsihoz. Remélem jövőre már lesz olyan is, hogy aki leadja a slusszkulcsot, annak az autojával átállnak a célhoz. Mindenesetre én felvetettem ezt. Szerintem jó ötlet.

A második kör előtt komolyan elgondolkodtam, hogy kimenjek-e újra, de szerencsére végül győzött a józan ész hiánya, és nekiduráltam magam. A célba aztán nagyon jó volt beérni. Kaptam két érmet is. A keszthelyit, meg egy 4Run-osat

Összességében nagyon kimerítő verseny volt. Sok mindent csináltam, amit már rég nem. Gondolkodtam a feladáson, belesétáltam meg hasonlók.

És, hogy mi volt a pornópanoptikumban? Nos, az már egy másik történet...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:58:00 21.1 05:36 10.73 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

lójer képe

lójer 4767 napja

Grat Zs....kám, látom kezded megízlelni, hogy én mit szoktam érezni minden versenyen.(Különösen a többkörös versenyeken)

Amúgy tök jó, hogy megcsináltad, én biztos hallgattam volna a "józa észre". :-)

Noncsa képe

Noncsa 4767 napja

Gratulálok...ilyen időben ez nagyon jó!!(mondom ezt azért is, mert én tegnap K.O.-ztam magam..)

Gebregab képe

Gebregab 4767 napja

Szerintem a panoptikum zárva van vasárnap, de ha mégis beengedtek, akkor ne csigázz minket, írd le mi vóóót :))

Grat a teljesítéshez!

dilisuni képe

dilisuni 4767 napja

gratulálok... túléltük... ezt is :))

ezell képe

ezell 4767 napja

:-) gratulálok! Nem is láttalak!?:-(

running Laca képe

running Laca 4767 napja

Gratulálok!! Tényleg meleg volt!!! De te legyőzted az összes akadályt!!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!