Hauanita Úszás

2011.06.05 Vasárnap, 16:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:45:29

Távolság

1.5 km

Tempó

30:19 p/km (1.98 km/h)

Edzésleírás

Kimenekültem a paneldzsungelből, meg amúgyis úszhatnékom volt.

Annyira jól esett viszont a langyi víz, és egész jól éreztem magam ott az 5-ös sávban (vélhetően csak miattam szentségeltek a gyorsabbak, de nem volt kirakva olyan, hogy az gyors sáv, és ott voltak kevesebben. A két szélsőben gyakorlatilag nem lehetett úszni, mindenki ott beach-elt a szélén, meg úszásoktattak meg minden...), szóval annyira jól esett az élmény, hogy tovább mentem, mint a szokásos ezer, sőt, komolyan agyaltam távolsági rekord beállításán is, ámde sötét fellegek gyülekeztek az égen, vihart jövendölve, így maradt az 1500. Az utsó hossz ment gyorsban, a többi mell volt, viszont kiszálláskor úgy ítéltem meg, hogy helyes döntés volt nem továbbmenni egy 24k másnapján. Furcsán kocsonyásak voltak ugyanis a lábaim elinduláskor. Aztán még a megérdemelt palacsintázás is belefért, az is jól esett. Jövő hétvégén folyt. köv.

Vihar aztán nem lett egyelőre, de befelhősödött, úgyhogy úgy voltam vele, hogy ha nem kell leredőnyöznöm, akkor már itthon is kibírom. :) Meg van is még javítandó dolgozatom holnapra... Ezek a lelkes mai fiatalok :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:45:29 1.5 30:19 1.98 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

korte képe

korte 4715 napja

Én többet nem megyek a sportusziba, a SZUE-ban reggel megint öten úsztak. Ott a helyem, feltéve ha legközelebb elmegyek úszni! :)

lilla képe

lilla 4715 napja

egészségedre! hát erre igazán alkalmas volt a mai nap!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!