Mira futás

2011.05.28 Szombat, 15:45:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:26:21

Távolság

5.2 km

Tempó

05:04 p/km (11.84 km/h)

Edzésleírás

Na, ha mind a két versenyszámot túléltem, és még meg tudok mozdulni, akkor jön a kedvenc futamon. Ki tudja, milyen gyorsasággal, talán ez menni fog. :-))

Terv 30 perc volt. Ebbe az időbe két cipőfűzés is beletartozik.

Mikor leszálltam a bicóról, alig éreztem a lábam, és közölték, most fussak még 5 kilit. Komolyan mondom, az olimpia 5 próbán ezért nem 2, hanem 22 pontot kéne jóváírni.

Be kellett kötnöm a cipőmet, erre a szpíker odakiabált, hogy egy menyasszony gyorsabban köti a cipőjét, mire én vissza, hogy a menyasszonynak nincs is cipőfűzője, mert körömcipőt visel.

Mivel életem első egyéni triatlon versenye volt, fogalmam sem volt mi vár rám, így külön-külön ok, de hogy egyben (ekkora marhaságot:-))). Mégis megvan a szépsége, annak ellenére, hogy nagyon nehéz, mert ehhez tényleg speciális edzések kellenek. Én nem éreztem a lábam a futásnál, mintha egy nagy darab fadarabot kellett volna emelgetnem, a sebességet sem érzékeltem. Sok lányt megelőztem, volt egy profi csajszi, aki elviharzott mellettem. Igen, ő tudja, hogyan kell ezt csinálni. Kolléganőm és apu drukkolt, én majdnem sírva fakadtam, hogy meghalok.A frissítés, amit írtak, meg egyáltalán nem volt, egy turistához rohantam oda vízért (na ez is pár másodperc időveszteség), azért erre kellett volna figyelnie a szervezőknek. Meg arra is, hogy pontos legyen a kezdés, és ne valami mondvacsinált dolog miatt a szélben egy szál semmiben várakozzunk. Az utolsó kört szinte megváltásnak éreztem, a célban pedig nagyon boldog voltam.

Összidő 1:34:10 lett, amiből 4:40 et töltötem el depózással, öltözködéssel, cipőfűzéssel. Volt pár hibám ezen a téren, de ha legközelebb jobban csinálom, a depózási időt 1 percre le tudom faragni, kicsit gyorsabban tekerek, és 1:30-on belül teljesítem a versenyt. Kicsit fellekesültem, mert minden a tervezetthez képest jobban ment, amatőrként is élveztem a részvételt, és az úszás így, semmi edzés mellett is egész jól  sikerült. A cél tehát az 1:30, ha nem is idén, de jövőre mindenképp.

És még volt egy meglepetés: felnőtt 4-es kategóriában is hirdettek eredményt, amiben első lettem. :-))) Na így már nem is annyira mumus ez a Triatlon. :-))))))

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:30:00 5 06:00 10.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

stojesz képe

stojesz 4775 napja

Gratulálok a teljesítéshez! Minimum ketten voltunk szüzesség-elvesztők ezen a versenyen :))

mjoci képe

mjoci 4777 napja

Gratulálok.

kombinat képe

kombinat 4778 napja

Gratula!! 

 

 

Mira képe

Mira 4778 napja

Köszönöm! Hát mókának nem nevezném, kicsit annál nehezebb. Már csak egy dolog hiányzott, egy hangszóró a medencéből. :-)))

smarcsu képe

smarcsu 4778 napja

hát a fáradtság a futásodon abszolút nem látszott. magamban meg is jegyeztem, nem illik ilyen gyorsan :))) sajna  a depóban én sem sokkal szoktam gyorsabb lenni, de hát ott lehet legalább kicsit pihegni :)) gratula még egyszer! :))

FutoDetto képe

FutoDetto 4778 napja

Gratulálok Mira az első triatlon versenyedhez!!!!! Még sok sok ilyet!!! Ugye milyen jó móka??? :))

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!