monique futás

2011.05.15 Vasárnap, 11:24:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:23:15

Távolság

3.74 km

Tempó

06:13 p/km (9.65 km/h)

Pulzus

Átlag
157
Minimum
0
Maximum
171

Edzésleírás

hmm hát ez fura volt.. kifutás anyumtól a rétre, 4 kör, először jól esett, nagyonlazának éreztem a tempót (ami amúgy 6p-es volt a bemelegedés után), de a 4. kör első felében gyorsan felkúszott 170 közelébe a pulzus, aztán a kör második felében rosszul lettem, de még haza tudtam futni innen (270m-re van a ház).. még sose éreztem így magam, főleg nem futás közben :S

a fejem volt nagyon szarul. pedig a lábaim jól mentek..jó lett volna többet futni.. főleg h most vettem fel először egy jó kis kompressziós zoknit :) jó lett volna tesztelgetni tovább.

otthon muszáj volt lefeküdnöm pár percre vízszintes testhelyzetbe, éreztem h ez kell a fejemnek hogy rendbejöjjön. utána lassan jobban lettem.

ami még érdekes: pár óra múlva elmentem anyumtól, kiértem az utcára (sétálva) és megint kezdett előjönni ugyanez az érzés.. fura.. :S (azóta már nincs meg, szerencsére)

nem tudom mi volt ez.... remélem nem ismétlődik meg

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:23:15 3.74 06:13 9.65 0 0 171 157
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

11 hozzászólás

monique képe

monique 4788 napja

ehh, kismackót :)))

amúgy jaja, nekem inkább az jön be h leírom milyen volt az edzés

Bozót képe

Bozót 4788 napja

Szerintem nincs gond az értékeléssel (én is értékelem a megmozdulásaimat csak nem pontokkal meg csillagokkal) a módszer más. Valaki kerek mondatokban megfogalmazza, hogy milyen szempontokból milyen volt az edzés, más meg en bloc ad rá magának egy számot, csillagot, puszit, kismackót.....

monique képe

monique 4788 napja

ja, és azért tartom "hülyeségnek", mert szerintem az h az ember elmegy edzeni az pozitív és kész :) a negatív a tv előtt döglődés lenne :P

ezen belül persze eshet egy edzés rosszul, de az nem egy értékelés hanem egy tény.

monique képe

monique 4788 napja

én nem foglalkozom a csillagokkal :) nem értékelem így az edzéseimet, sőt másét se. szerintem hülyeség :) ezért nem értettem h mire gondolsz.

azt h baj van, fizikailag érted?

Tündüs képe

Tündüs 4788 napja

De biztos rossz lenne és utána semmit nem csinálnék.

A csillagok helyett szívesebben látnék ott fent egy - vagy + jelet de főleg a saját értékelés érdekelne, mert lehet egy kemény edzést pozítívan értékelni, és lehet egy lazát negatívan. Nekem a sok-sok problémából mindig az jön át, hogy baj van.

monique képe

monique 4788 napja

Tündüs, naaa neked nem lenne rossz érzés, ha hirtelen haza kéne fordulnod egy jóleső futásról? :O  vagy nem tudom mire gondolsz negatív értékelés alatt.

jah, a szobabicaj a felesleges energia levezetésére is kellett:P, futni már nem mertem aznap..

monique képe

monique 4788 napja

(a reggeli a futás előtt volt, de nem közvetlenül előtte)

monique képe

monique 4788 napja

Eperszem: sajnos nem tudom megmondani h ez az volt-e, mert életemben sose volt még gond a vércukrommal, így azt sem tudom h az milyen érzés. a rosszullét volt az egyetlen tünet, éhség nem volt, bár az éhség hiánya nálam nem jelent semmit:P.
kb. olyan érzés volt mintha kiment volna a vér a fejemből, mert nagyon úgy éreztem h a vízszintes helyzet segítene. hazaérve azonnal lefeküdtem az ágyra és tényleg az segített :) de nem 1mp alatt hanem csak kb. 5 perc alatt, fokozatosan múlt el.. ja, volt reggeli korábban. 

Bozót: a múltkor voltam sapka nélkül, akkor fájt utána a fejem egy darabig, tényleg csalóka volt.. de az még csütörtökön volt. szombaton meg elrontottam a gyomromat valamivel :) más nem jut eszembe.

Tündüs képe

Tündüs 4788 napja

Na ezekre az edzésekre nem tudom mit írjak, mert nekem úgy jön át, hogy negatívan értékeled. Viszont utána meg szobabicaj próba volt...

Bozót képe

Bozót 4788 napja

Nem voltál sokat napon? Elég csalóka ez a koranyári idő. 

Eperszem képe

Eperszem 4788 napja

hmm, nem hangzik túl jól :( Nem eshetett le a cukrod? Rendben kajáltál?

Felszerelések

Asics gel 2150 w
Egyéb Garmin FR 305