forgi futás

2011.04.13 Szerda, 06:40:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:35:25

Távolság

5 km Szint: 11 m

Tempó

07:05 p/km (8.47 km/h)

Pulzus

Átlag
154
Minimum
101
Maximum
167

Edzésleírás

Az edzéstípushoz túl sok mindent írhattam volna, de maradtam az élményfutásnál. Talán ez a legtalálóbb, annyi minden történt. A Vivicitta után ez volt az első edzésem, akár hívhatnánk átmozgatónak is. Ez közepes fokozat, lehetne normál futás. De sok minden történt ma, milyen sok minden. Hallom indulás előtt süvít a szél, de fütyüljön, fütyülök rá.

Az első kilométer elején nem tudom eldönteni, jól esik-e most a futás, pedig előtte olyan kívános voltam akár egy várandós nő. Aztán a Szilágyi utcán elmegy mellettem egy vonat és azt mondja ütemre tam-tam-tam. De hát én nem is a Szilágyi utcán vagyok, itt vagyok ismét újból a Vivicittán járok és mellettem a dobosok játszanak. De ezúttal csak nekem játszanak. Aztán villamost hallok, rájövök mégsem kerültem vissza az időben. A Fóti uti elágazást követően ráérősen futkorászik előttem valaki. Az irányunk egy beérem beelőzöm az Erdősor utca elején. Majd indul a sapkafutás. A szél úgy dönt ő ügyesebb, mint én s leveri a sapkámat. Megfurdulva már van 5 méter előnye (vagy akár több is). Az előző srác, mint nézőközönség figyelheti, mint érem utol a sapkát, s milyen kesze mozdulatokkal gyűjtöm be a tökfedőt. Résztáv megvolt, hátra arc, folytatom utamat. Az Erdősor utca végén figyelmes leszek egy fára. Sajnálom nem vittem fotómasinát, a telefont sem, nem tudotam lefényképezni. S leírni sem tudom. De hófehér virágokban pompázik, csodaszép. Megvan a féltáv forduló. Visszafelé észreveszem milyen szép fák vannak micsoda virágokkal a szemben lévő oldalon is. A Fóti úton zöldet kapok pont jól jön ki a lámpa. De egy motoros azért is megpróbál az ő pirosán keresztül is utat találni. Majd egyszere érünk a zebrára, de rájön, hogy azért rajta kívül is vannak az utcán. Így aztán belassít, hogy mögöttem újra húzza a gázkart. De ma nem haragszom rá. Az utolsó kilométeren azon filózok, jól eső volt-e fizikailag a mai menet. Furcsa mód kicsit olyan vonszolósnak érzem magamat (mint, ha terhet vittem volna).

A Rákospalota-Újpest vasútállomással szemben többen állnak a buszmegállóban. Olyan faarca van mindenkinek. Emberek ébresztő senki nem látja rajtam kívül milyen szép ez a reggel? Vagy nem is olyan szép? De igen. S ezért lett ez élményfutás.

Aztán, hogy még történjen valami, ismét nekiveselkedik a szél, s emeli kalapom (Hja nem sapkámat). De inkább leveszem. Új sapkafutást nem kívánok.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:35:25 5 07:05 8.47 11 101 167 154
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

13 hozzászólás

forgi képe

forgi 4824 napja

Köszönöm a hozzászólásokat, és örülök, ha sikerült átélnetek kicsit a történetem.

Bozót képe

Bozót 4824 napja

Egészségedre az élményt!

monique képe

monique 4825 napja

jó lehetett :))

V.Petra képe

V.Petra 4825 napja

Mikor olvastam olyan volt, mintha futnám ezt a történetet! Teljesen el tudtam képzelni. Amúgyis nagyon vizuális típus vagyok! Nagyon szuper volt! Egészségedre! Mikor nálad látom, hogy élményfutás, megveszek, hogy olvashassam ezerrel!!! :-)))

Tündüs képe

Tündüs 4826 napja

Da klassz!! Faarcok mindig akadnak....

pátyalso képe

pátyalso 4826 napja

Jó edzésleírás egészségedre.

Debyand képe

Debyand 4826 napja

De jól leírtad, klassz, hogy észrevetted a szép dolgokat, egészségedre!

RunKa képe

RunKa 4827 napja

Úgy el tudnám képzelni a faarcuakat,  már előttem is vannak :)), hogy ilyenkor odaállsz eléjük, és  télleg azt mondod kaján vigyorral a pirospozsgás arcodon: Héééé, emberek, jó reggelt !!! Ébresztő, nézzetek körül, igaz milyen szép ez a mai reggel ??? Szép napot  Mindenkinek ! És tova suhansz :))))

Közben a hátad mögül hallod, amint valaki azt suttogja: ez megbolondult....

Szép írás forgimester !

RemAti képe

RemAti 4827 napja

Szép volt! Egészségedre!
Eperszem képe

Eperszem 4827 napja

De jó kis leírás egészségedre!

zenoka képe

zenoka 4827 napja

fuu egeszsegedre! ez jo kis leiras volt!

Sneci-ke képe

Sneci-ke 4827 napja

Neked a futás volt élmény, nekem az olvasás.

Briel képe

Briel 4827 napja

Ez szép volt. Olyan "forgis". Egészségedre.

Felszerelések

Polar RS800
Asics KAP