Sz.A.T futás

2011.04.09 Szombat, 11:00:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

04:25:38

Távolság

42.2 km

Tempó

06:18 p/km (9.53 km/h)

Pulzus

Átlag
156
Minimum
0
Maximum
169

Edzésleírás

„ Megtettem mert elhittem ”

II Oxigén Negyerdei Maraton Debrecen.

Köszönöm Feleségemnek, gyermekeimnek, hogy végig kitartottam mellettem és tudtak nélkülözni a felkészülés során. Köszönöm Albke barátnőnknek (sporttársamnak) hogy elfuvarozott a helyszínre és odafelé végig szóval tartott elvonta figyelmemet. Köszönöm Kiru69 sporttársamnak a gyors orvosi segítséget nagy szükségem volt rá.

Én magam sem hiszem el, de lefutottam életem első maratonját. A felkészülésem viszonylag simán ment volt két komolyabb mélypontom (januárban és márciusban) de sikerült túl tennem magam. Nem tudtam jó úton járok-e. Nagyon hiányzott az én MESTEREM bátorítása tanácsai iránymutatása…………… Sokat gondolkodtam rajta, hogy is fogom csinálni hogyan osztom majd be az erőmet. Úgy gondoltam, hogy nem fogok sietni (mire) hanem próbálom a saját komótos tempómat tartani amíg csak tudom. Az első 4 kört nagyon jó társaságban Gica -val és Zsolt -tal sikerült lefutnom, így társaságban sokkal  jobban teltek a körök. Nem mentünk gyorsan olyan jó beszélgetős tempóban futottunk.

Aztán a 4. kör után magamra maradtam csak egy feladatom volt futnom kellett tovább még 4 kört. Az 5. és a 6. kör hamar lement nem éreztem magam ekkor még fáradtnak. Aztán a 7. kör közepétől elkezdtem fáradni és lassulni. Aztán a 8. kör maga az örökké valóság volt, itt már bizony bele-bele sétáltam de nem problémáztam különösen rajta mert a célom a táv teljesítése volt szintidőn belül. Mikor megláttam a Cél feliratot és fiamat már tudtam, hogy nemsokára vége. Így is lett az utolsó métereket Bence fiammal futottam és gyakorlatilag együtt futottunk be a célba. Nagy megkönnyebbülés ez számomra, tudom hogy egy jelentős szakasza zárult le ezzel életemnek. Azt, hogy hogyan tovább azt még magam sem tudom, de lesz folytatás az biztos, ha Isten is úgy akarja………………..

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
04:25:38 42.2 06:18 9.53 0 0 169 156
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

10 hozzászólás

Kiru69 képe

Kiru69 4816 napja

Minden elismerésem a teljesítményedért!! Ezt nem sokan tudják végig csinálni, Neked sikerült! Gratula! Futó cipőt le, majd némi pihenés után Look-s cipő fel! :))

Sz.A.T képe

Sz.A.T 4816 napja

Köszönöm mindenkinek a gratulációt....

albke képe

albke 4816 napja

Mégegyszer nagyon gratulálok! Fantasztikus volt látni a maratoni futók arcát ,természetesen köztük a tied is! Számomra ők az emberi akaraterő és kitartás bajnokai is,akik mindenféleképpen PÉLDAKÉPEK! Megtiszteltetés, hogy fuvarozhattalak és hogy én csinálhattam a célfotód! Nagyon büszke vagyok rád!

Tidi képe

Tidi 4816 napja

 Gratulálok !!!   

tündi képe

tündi 4816 napja

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!

faxau képe

faxau 4817 napja

Gratulálok!!4 Nekem még van 2 hónapom az elsőig.....Irigyellek!!!

Jankó képe

Jankó 4817 napja

Nem semmi, emelem kalapom, GRATULÁLOK!!! Nagy vagy! Csak így tovább!! :)))

gica képe

gica 4817 napja

Nagy élmény volt együtt futni az első maratonodon. Hatalmas gratuláció, büszkék vagyunk Rád!!!!!!!!!!

Fari képe

Fari 4817 napja

gratulálok!!!

Littleyu képe

Littleyu 4817 napja

Gratulálok az első maratonodhoz! :)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!