nalacy futás

2011.04.07 Csütörtök, 11:40:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

00:30:07

Távolság

6.1 km

Tempó

04:56 p/km (12.15 km/h)

Pulzus

Átlag
156
Minimum
0
Maximum
0

Edzésleírás

MH mezei futóbajnokság. Leégtem rendesen a szó szoros és nem szoros értelmében. Ennyire erőtlenül versenyen még nem futottam, az okokat még tisztáznom kell magammal. Az egész napos napon ácsorgásnak köszönhetően olyan vörös vagyok, mint a pulyka, ha valaki vasárnap a Vivicittán találkozni akar velem csak egy piros fejű emberkét keressen. A másik égés az eredményem, 52. lettem, ha lesz egy pár órám valami csendes sarokba leülni, el fogok rajta gondolkodni, hogy mik is voltak az okok. Elvileg itt megtekinthető az eredménylista:

http://hunrun.com/mh-mezei-futobajnoksag-2011-szolnok-eredmenyekkel

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:30:07 6.1 04:56 12.15 0 0 0 156
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

10 hozzászólás

eszko képe

eszko 4832 napja

Ha mindig jól menne nem kellene annyit edzeni. Jó volt az úgy is, grat!

levix képe

levix 4832 napja

Vannak rossz napok is ne csüggedj el.Lessz ez jó is.Grat.

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4833 napja

Lacy,nem kell ennyire tragédiának felfogni egy rossz napon futott versenyt.Sok minden nem klappolt,ez nem a te versenyed volt,de lesz még sok,ahol minden rendben lesz,így szép eredményt érsz el.Aludj rá egyet,és felejtsd el,holnap új nap lesz:-)

pleko képe

pleko 4833 napja

Grat Laci! Az igazság, hogy szerintem ha ilyen rövid versenye indulsz, akkor előtte 3-4 hetes gyorsítással kell formába hozni magad...Az állóképeséged sokkal jobb eredményre prognosztizál, de kell minősségi gyors résztávos edzés is, mert különben nem tudsz felpörögni rendesen... Ebből az edzésből nem rosz ez....de amit leírsz, hogy előtte órákat ácsorogtál a napon, az biztos nem tett jót...További jó edzéseket, és még egyszer gratulálok!
Bense Kriszti képe

Bense Kriszti 4833 napja

Küldök nyugicsillagokat! Jó pihenést kívánok!

márkusöcsi képe

márkusöcsi 4833 napja

Take it easy! Nyugi, semmi gond, csak egy sz@r nap!

 

nalacy képe

nalacy 4833 napja

Most beszéltem Shrekkel, próbáltuk kiértékelni a dolgot.

1. Nagyon nem vagyok kétségbe esve, csak a következő futik miatt érdekel, hogy mi okozhatta ezt a gyenge időt.

2. Shrek szerint is mentálisan nem voltam topon, az utóbbi időben és még szerda du. is értek negatív behatások.

3. Nem voltam elég pihent. A fenti miatt nehezen aludtam el és korán kellett kelni, aztán reggel 7-től ott tobzódtam 11.40-ig a verseny színhelyén.

4. A család női szakasza valami bacival küzd és vszleg bennem is megvan, mert egész héten fájt a torkom és folyt az orrom.

5. Sztem jobban elviselem a hideget, esőt, havat, mint a meleg, napos időben való futást.

6. Vannak apró sérüléseim, amik futás közben ugyan nem zavarnak, de ezen a talajon nagyon figyeltem végig, hogy hova lépek szinte minden egyes lépésnél, nehogy úgy forduljon a bokám, térdem, hogy baj legyen belőle.

A sok kicsi sokra megy, ezért sikerült alulmúlnom magam, de végül is ez is egy tanulság az elkövetkezendőket tekintve. Ettől céljaim nem változnak, vasárnap 2 órás félmaraton (szk1270 futótársunkkal együtt és őt segítve, csak nehogy fordítva legyen...) és egy sor verseny még ebben az évben. Sajnos még a jövő hét biztosan zűrös lesz, aztán már remélem jobban tudok koncentrálni az edzésekre.

áki képe

áki 4833 napja

Ne viccelj Laci, teljesen vállalható időt futottál! Azért ide az alakulatok igyekeznek a legerősebb összeállításban jönni, emiatt nagyon erős a mezőny. Mikor úgy érzed, lassú vagy, gondold azt is végig, hogy a felmérőn 3200m-en mennyivel tudod túlteljesíteni a maximális 160 pontot...

Shrek képe

Shrek 4833 napja

Nem te voltál ma az egyetlen vörös fejű a munkahelyen ... :D:D:D ... Az eredmény miatt ne bosszankodj, lesz az még jobb is. Engem sokkal jobban bosszantott, hogy a sör nem volt elég hideg .... Gratulálok!

bintamas képe

bintamas 4833 napja

Nem a helyezést, hanem az időeredményt kell nézni. Erős volt a mezőny nagyon. Ahol libalegelő-terep 4 percesekkel nincs az ember az első tízben ...

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!