forgi futás

2011.04.02 Szombat, 10:47:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:19:07

Távolság

12.07 km

Tempó

06:33 p/km (9.15 km/h)

Edzésleírás

Végérvényesen itt a tavasz, ma is élvezhettem a hatását. Ma egy 10 km körüli futást terveztem kimenve a Farkaserdőbe. Sok érdekességgel találkoztam, voltak biciklisek, gyalogosok, főzőcskézők, kutyások az erdőben, s láttam végre mókust és ha minden igaz gyíkot is. Na jó ez utóbbiban nem vagyok biztos csak a mozgásából sejtem.

Kipróbáltam az új cipőt terepen és egész érdekes élményeket szereztem. Úgy 3 km után bejelzett a lábam, néztem is, hogy mi ez, aztán úgy döntöttem, menjünk még egy kört az erdőben, s majd kiderül. Szerintem így utólag, csak másként dolgoztatja meg kicsit a lábat a cipő, mint a megszokott, s ezt érreztem. Sajnos a pulzusadatok nem állnak ma rendelkezésemre, nem a Polart vittem s a másikon kicsit másként kell indítani a mérést, mint gondoltam.

Megkaptam az első kritikát is a cipőre, az erdő mélyén egy apuka sétált két kb. 4-5 éves leánykával. Az egyik, mikor beelőztem, azt mondta az apukának: De csúnya cipő! Jót derültem, de a további párbeszédet már nem hallottam. S azt gondolom ez legyen életem legnagyobb gondja!, s kritikája!

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:19:07 12.07 06:33 9.15 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

monique képe

monique 4837 napja

sztem meg szép a kék és ezüst futócipő! :) sose tartottam ezeket rondának.

Tündüs képe

Tündüs 4838 napja

Na amíg nem futottam nekem is minden futócipő csúnya volt. Képzelheted mikor Földingné Nagy Juditnak kimondtam  a boltban, hogy nem is olyan csúnyák, majdnem laharapta  a fejem, hogy merek ilyet mondani DDD. Most már észre sem veszem, hogy ezüst meg kék meg stb.....

Essen benne jól a futás, ne okozzon fájdalmat, a többi magasról lesz.......va. Legyen bene sok jó futásod, ez a  fontos!!! (meg az, hogy sikerült akcióban megvenned!!)

RunKa képe

RunKa 4838 napja

:))) még hogy csúnya....kit izgat, ha igy is van, tegye a cipő a dolgát és kész :))) egs !

Briel képe

Briel 4838 napja

Valóban ez legyen! Egészségedre!

Felszerelések

Asics Trabuco 13