Hauanita futás

2011.03.17 Csütörtök, 18:15:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:40:18

Távolság

7 km

Tempó

05:45 p/km (10.42 km/h)

Edzésleírás

Eredetileg lazát akartam, mert ez a hét a laza futásoké, de aztán annyira nyűglődtek a lábaim, hogy inkább mgekerestem a kényelmesebb, kicsit gyorsabb tempót. Aztán rámtört, hogy az utsó ezrest akár meg is futhatnám, ha úgy esik jól, de a lelkesedés csak vagy 500 m-en át tartott. Így aztán lazán fejeztem az edzést, de jól esett (és nem az eső), ez a lényeg :)

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:40:18 7 05:45 10.42 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

5 hozzászólás

szelidlendulet képe

szelidlendulet 4790 napja

Egészségedre Ani!

monique képe

monique 4795 napja

Briel, hát, nálam izomzatnak néha tényleg kényelmesebb a gyorsabb. a keringésnek viszont tuti nem.. a 8p-esen kívüli tempó az meg kifejezetten kényelmetlen az izomzatnak. meg attól is függ h fáradt-e a lábad. szóval ez egy bonyolult kérdés, sok mindentől függ, a válasz részemről is-is :))

Briel képe

Briel 4795 napja

Hát ez érdekes, köszi a magyarázatot. :)

Hauanita képe

Hauanita 4795 napja

Nem tudom. Most egyszerűen meg akartak állni a lábaim. Igen, olyan izomgyengeségnek tűnt, holott kipihent vagyok... Amúgy nem gyakran történik ilyen, és olyankor sem feltétlenül esik jól a gyorsabb tempó, most így adódott. Mondjuk érdekes, hogy én valóban nem is szeretek a saját kényelmes tempómnál lényegesen lassabban futni (ez nálam a 6 perces tempó), kivéve, ha van beszélgetőpartner. Olyankor nem gond :)

Briel képe

Briel 4795 napja

Ezt mindig úgy csodálom, hogy Nekek, tapasztaltabb futóknak a gyorsabb az ugyanakkor kényelmesebb is. Ezt az izomzatra érted? Vagy hogyan kényelmesebb?

Egészségedre a futást.

Felszerelések

Puma Complete Ventis