yoyo futás

2011.03.13 Vasárnap, 09:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:14:00

Távolság

14 km

Tempó

09:34 p/km (6.27 km/h)

Edzésleírás

Dunamenti TT  helyett ,inkább a fődemen tekeregtem ,amolyan futókirándulós jeleggel . Most nem akartam 35 kilit futni ,inkább könnyed laza kocogósra amerre a lábam visz jeligére . Elindultam a Z sávon a Zsíros-hegy felé ,onnan le a sárgán az Antónia-árokba ,majd a kertkaput elhagyva , (vagyis kilépek a fődemről)a piroson kocogtam tovább. A homokos utat  kicsit helyre hozták a mély vízmosástól ,elértem a piros leágazását,már nem megyek rajta tovább. Elérek a létrához ,és vissza jövök a kertkapun belülre, és a Csabai -árokban elindulok felfelé a Kis-szénásra . Beszarás,hogy milyen  nagy a birtok,ere még nem is voltam   :))

Szóval innen aztán megint csak az volt,hogy tátottam a számat,és elővettem a telefonomat fényképezni .  https://picasaweb.google.com/yoyooka/FutokirandulasNagykovacsi20110313#

A gerincen istenien lehetett kocogni ,bár a szél annyira fújt,hogy a távoli sóderbánya felett ,hatalmas fehér porfelhő úszott .  A hegyoldalban virágok nyíltak , a fenyők és  a boróka bokrok zöldje közt . milyen szép lesz ha zöldbe borul  minden .

Aztán felértem a Kis-szénás tetejére ,de nem volt tovább út,viszont én mindenképp a Disznófő felé akartam menni . Kinéztem az irányt,és elindultam a fák közt ,kicsit ugyan eltoltam az irányt ,de megérte,mert rátaláltam egy szép fagyögyre amiért naná,hogy felmásztam még akkor is ,ha a korhadt fa majdnem összaszakadt alattam :P

Ezután kiértem Disznófőre a zsákmánnyal ,a szél jobban fújt mint eddig bármikor ,fáztam vissza vettem a széldzsekit . A Hóvirág -vögyben kellett volna feljönnöm ,az kényelmesebb lett volna ,de akkor meg nincs fagyöngy ..így aztán végig kocogtam a jelöletlen ösvényen ,majd a kék + és a Hosszú-árok völgyén felmentem a Nagy-szénásra ,ahol falusi turizmusra ,vagyis hegyiturizmus fogadott  . Egy nyugdíjjas csoport vagy 10 en, épp egy nagy tölgyet öleltek át ,úgy fényképezkedtek,, köszöntem ...és kérdezték ,hogy van-e sár a Hosszú-árokban ,na meg hogy nem fázok térgatyóba ? 

A Szénás tetején  még a fiam volt tanáraival is találkoztam ,mindenki kirándul hiába ,ez a csodaszép délelőtt kicsalogatott mindenkit. Remélem titeket is cillagaim :)

 

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:14:00 14 09:34 6.27 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

Bozót képe

Bozót 4815 napja

Jó kis szaladgálás! Egs!

Boszi72 képe

Boszi72 4815 napja

Igen, néha kell az önfeledt, szabálymentes szaladgálás, amikor nem kötelező az utirány, nem nézed az órád, ráadásul tuti helyeken szaladgáltál, gratulálok!

Sipi képe

Sipi 4815 napja

Én sem mentem el..., holnap úgyis ott leszek, 2x nem akartam Vácra utazni.....

Szép kis kirándulás volt ez, egészségedre Yoyoka!

dildi képe

dildi 4815 napja

Szép kis napot rittyentettél magadnak Cillagom és nagyon szép csokrot vittél Édesanyádnak is:))) Egészségedre!

yoyo képe

yoyo 4815 napja

köszi nedus !

Amúgy a túrára mentem volna ;) volt dunamenti TT 35 . Bözsöny /Cserhát  .    elég volt ez a kis rövid most ,,és a nem volt sár egyáltalán :)  csak a Hosszú -árokban egy kicsi ..

nedus képe

nedus 4815 napja

Szép helyeken szaladgáltál Yoyóka ! Szerintem is sokkal jobb ötlet volt a csúnya beton helyett az erdőbe menned !

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!