monique futás

2011.03.09 Szerda, 19:14:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:07:19

Távolság

10 km

Tempó

06:44 p/km (8.91 km/h)

Pulzus

Átlag
151
Minimum
0
Maximum
163

Edzésleírás

minden jó volt, csak 1 percre nem, amikor a comb 40. percnél 6:20-asokban (1% "lefelé" részen a pulzust tartva) hirtelen elgyengült, akkor nagyon odafigyeltem, h ellazuljon, abból így 6:30-as tempók lettek, azt már bírta, hamar feléledt. (pedig előtte már elgondolkoztam hogy esetleg visszafordulok.) utána már minden ok volt végig.

vhol elfutottam két srác mellett, és az egyik rövid időre elkezdett futni, ráadásul szinte mellettem ugyanúgy lassú tempóban, ami idegesített (lásd 163-as max pulzust :D). már nem először tapasztalom hogy ha látnak futni, akkor más is elkezd futni kicsit. ez miért van?:)

ma is nagyon hidegnek éreztem ezt a 2 fokot. és lassan melegedtem be megint. gondolom azért, mert nagyon száraz volt a levegő (ma is)?

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:07:19 10 06:44 8.91 0 0 163 153
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

12 hozzászólás

miki képe

miki 4852 napja

Nyitott szemmel kell járni, és elkerülni a bajt. Én 190 centi 85 kilós létemre, komoly küzdősport múlttal, simán megfordulok, és másfelé futok, ha előttem kétszáz méterre látok egy gyanús kinézetű kutyát vagy bandát. Nyilván a beszólók, "viccelődők", kóstolgatók 99 százaléka komolytalan, de ha az ezredik elkap, 50 kilós lányként, aki ráadásul még futni sem tud túl gyorsan, nulla az esély, semmit sem tudsz csinálni.

monique képe

monique 4853 napja

azon én is gondolkoztam h hátha csak népszerűsítem a futást :)))

Bozót képe

Bozót 4854 napja

Rosszabb esetben hülye viccből utánoznak, kifiguráznak, de lehet hogy csak rájuk jött a futhatnék :) 

Nekem is beszólnak gyakran, de igyekszem nem felhúzni magam rajta. Néha előfordul rettentő vulgáris részeg tahó vagy hasonló romapurdé, nekik válaszoltam....kedvesen :)

monique képe

monique 4854 napja

KaCsa_Judit: az durva lehetett...

Mamba, az is lehet h csak begyorsítottál?:))

Mamba képe

Mamba 4854 napja

Nekem elég, ha megnéznek, és már felmegy a pulzusom. :) Nem is kell, hogy beszóljanak. Pedig én úgy érzem, hogy rá se tojok. Aztán ránézek az órámra, és felment.... ,,NE NÉZZÉÉÉ! KÉRDEZZÉÉ! " :D  - így morgolódok.

empirke képe

empirke 4854 napja

áá, én sem szóltam vissza, pedig szívesen megtettem volna. Nem volt kedvem megszakítnai a futást ilyen hülyeség miatt.

Bár nekem volt már incidensem részeggel, amikor majdnem lerúgtam a fejét dühömben, de aztán inkább mégis otthagytam. Francba a velük..

monique képe

monique 4855 napja

na ja, én inkább csak úgy teszek mintha nem is vettem volna észre h beszóltak:)

oszanna képe

oszanna 4855 napja

Szép futás volt! :)
Nekem is volt már 1-2 ilyesmi élményem(beszólogattak, mellettem futottak egy 10-20 m-en, vagy direkt az orrom alá füstöltek amikor amúgy is alig kaptam levegőt, fiúk-lányok egyaránt, ilyesmik). Régebben ez kimondhatatlanul idegesített, de mostanában már úgy vagyok vele, hogy nem érdekel(vulgárisabban is kifejezhetném magam, de nem ez a megfelelő hely és idő+nem akarok egy bizonyos szintre lesüllyedni). :P

monique képe

monique 4855 napja

faritrek, hehe. KaCsa_Judit, na igen, ha belegondolok, tényleg sose a lányok csinálják :)) a néninek mondtál vmit erre?

empirke képe

empirke 4855 napja

Hozzám is csapódik néha ilyen viccelődő kedvű fiú. Érdekes, h sose lány. :-) Bár tegnap volt egy fura eset: Egy néni, olyan 55 év körüli, kalapos, szemüveges, maciszerű alkat, miközben futok a járda jobb oldalán, hirtelen átvágott felém velem szemben, (azt hittem nekem akar jönni), és beszólt, hogy: "Na, mi van, kergetnek?"

Ez eléggé meglepő volt, mert nem annak a beszólós fajtának tűnt...

 

Czeglédi Ferenc képe

Czeglédi Ferenc 4855 napja

Mónika! Mi furcsa van azon, hogyha két futó fiu meglát egy ilyen szép futó lányt megpróbálnak vele együtt futni? Végül is egy rossz szót sem  sem szóltak....

Fari képe

Fari 4855 napja

tetszettél a fiúknak,és az hogy elfutottál mellettük,bántotta az egójukat...vagy ismerkednének,de mire megszólalnának elfogy a szufla,mert látják hogy erős csajszi vagy

Felszerelések

Saucony grid phoenix 3_2 w
Egyéb Garmin FR 305