ripetti futás

2011.03.06 Vasárnap, 11:00:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:20:00

Távolság

21 km

Tempó

06:40 p/km (9.00 km/h)

Edzésleírás

Tripark futás Bonóval. Körbefutottuk Budapest 3 legnagyobb közparkját.

Először a Népligetet, utána át a Hungárián(!) a Városligetbe. Azt is körbefutottuk, aztán főként a Mexikói és a Teleki Blanka utakon át a Margitszigetre. Azt már nem futottuk körbe csak keresztül rajta a Margit-hídig, mert szarul voltunk. Bonó megigérte, hogy a Hungária helyett legközelebb másfelé visz, mert az nagyon szmogos volt. Mondtam, hogy menjünk egy utcával beljebb, de az órájába ez az útvonal volt letöltve, vagy feltöltve, és nem lehetett eltérni attól. A Városligetben meg betértünk a Közlekedési Múzeumba a büfébe frissíteni. Volt Poweraid :). Nem tudom, mire számítottak. Talán ránk. A Hősök terét meg elkerítették a fakabátok. Egy arrogáns tapló-fakabát nem mondta meg mi van, csak azt, hogy rendezvény, és nem lehet átmenni, de egy csinos fiatal fakabát-lány felvilágosított, hogy a próbaidős süldő-fakabátok eskütétele volt, de már vége.

Végig elég nagy szél volt, amit még én sem tudtam ellensúlyozni.

A közös táv csak 19.990 méter volt, mivel én a Népliget végállomástól is futottam már a találkozási pontig, nekem meg volt a félmaraton.

A nettó idő kb 2:05 lehet ami még mindig alulmúlhatatlan, de egyrészt ez nem verseny, hanem még lassú-hosszú futás, másrészt végig fájt a talpam. Hurrá.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:20:00 21 06:40 9.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

2 hozzászólás

cseha képe

cseha 4856 napja

Gratulálok, vigyázz magadra!!!

Noncsa képe

Noncsa 4858 napja

gratulálok és külön elismerés, hogy talpfájósan teljesítettél ennyit!!!:))(Oso:)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!