ripetti futás

2011.02.27 Vasárnap, 09:10:00

Sport


verseny(verseny)

Edzés ideje

02:59:59

Távolság

27 km

Tempó

06:40 p/km (9.00 km/h)

Edzésleírás

Az emberei akaraterő mindent legyőz. Akárcsak a szerelem Goethe szerint. De, miként a szerelem mindennél erősebb voltát mi szerencsések gyakorta megtapasztalhatjuk a mindennapokban, úgy az akarat erejét edzések és versenyek alkamával szíthatjuk fel magunkban, s mint a hamu alatt izzó zsarátnok, horgad fel a lángja az égig.

Nos, a mai truely yours futáson igencsak szükségem volt eme szellemi potenciál adta plusztámogatásra. Velencei tavat kerültünk. Ti jól tudjátok, hogy novembertől január végéig egy sajtánaltos sérülés miatt egyáltalán nem futottam, és februárban is a leghosszabb táv 15 kili volt. De inkább csak 10-12-esek. Azaz minden adott volt egy mai jó kis sérüléshez. Erőnlét és edzések hiánya fájós talp, derék és csípő. Kizárólag emlékeimből meríthettem erőt, miszerint én valaha már futottami lyen távokat.

Bonóval futottunk jó lassan. Végig Döglegyet énekeltünk, minden helyi csajt megnéztünk  (mind a hátmat), illetve 20 körül betoltunk egy-egy zselét, hogy azért valami legyen. De még így is 23 után engem már csak az a bizonyos kérlelhetetlen és kegyetlen akaraterő vitt, ami csak a legnagyobbak sajátja. (Már azok között a legnygobbak, akik erőnlét hílyán kénytelenek a tiszta energiára, az akaraterőre hagyatkozni). Ráadásul nagyon kevesen voltunk és így még azt a trükköment sem tudtam bevetni, hogy más futók mögé beállva elszívom az asztráltestük energiáit. Pedig ez mindig működik.

Na mindegy. Lényeg a lényeg, valahogy lefutottam. A talpam kegyetlenül fájt, de egy durvító feredő után fájdalmam eloszlott, mint a búborék, s maradt mi volta puszta lég, maradt mi volt a púúúsztaa léééééég.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:59:59 27 06:40 9.00 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

bono képe

bono 4864 napja

:-)

... ez a poszt nem jött volna létre, ha nincs:

http://www.youtube.com/watch?v=AF1lObCE_c8

borlali képe

borlali 4865 napja

Elismerésem Ripi!!!

Noncsa képe

Noncsa 4865 napja

Az erő Veled volt!!!!van, lesz!!!Gyere edzeni, ezek után nem fogadom a mentséget a bőnyére se!!:))

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!