forgi futás

2011.03.04 Péntek, 16:18:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:54:38

Távolság

8.04 km Szint: 11 m

Tempó

06:48 p/km (8.83 km/h)

Pulzus

Átlag
167
Minimum
99
Maximum
183

Edzésleírás

A mai nap komoly megterhelése nem a futás volt, hanem az, hogy fogorvoshoz kellett mennem. Gyerekkoromból nagyon rossz emlékeim vannak, s 24 év óta nem jártam fogdokinál. De most muszáj volt menni. S, hogy miért említem ezt az edzésemnél? Két okból. Egyrészt jó fej volt az orvos, mikor poénként felemlítettem neki, hogy reggel úgy ébredtem fel, inkább ma lefutnék egy félmaratont , mint, hogy magához jöttem, az volt a válasza: Hát délután lefuthatja! :) Másrészt zavart a futás első felénél a számon lélegzésnél bevett hűsebb levegő. De mire végére jutottam az utamnak már meg  is szoktam mindezt. Na de ez egy edzésforum, nem dentál higiéniás, szóval az edzésről is kellene szólnom.

A mai nap kimentem a Farkaserdőbe és ott tettem egy kört. Az idő kitűnő volt s az erdő is nagyon szép kellemes. Bár időnként nehezítette az utamat, hogy helyenként a lehullott avartól kevésbé volt észlelhető az út. Bár sár volt az erdőben, de nem volt tulságosan nagy, így a terep is majdnem ideális volt. A nap lemenőben járt, így nem vállalkozta második körre az erdőben, pedig gondolkodtam rajta. Nem sokan voltak utamon, de két futóval is összetalálkoztam, igaz már később a Szilas-patak mentén, majd a Szilágy utcáról hazajövet.

Szóval, ha nem is tudott olyan élményt adni a természet, mint tegnap, de így is élveztem a mai menetet. a végén pedig kicsit (na jó nem is kicsit) belehúztam, mert ment.

Edzésadatok

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:54:38 8.04 06:48 8.83 11 99 183 167
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

3 hozzászólás

Bozót képe

Bozót 4865 napja

Uh, nekem is aktuális lenne egy fogdoki látogatás :/

 

Egészségedre a futit!

forgi képe

forgi 4866 napja

Igen a vivin neveztem a félmaratonra. De várhatóan a 12-n is lesznek többen a Futériáról is.  A fogdoki nem húzott, de ez majdnem olyan rossz, magától kiesett az első felső fogam. Lecsiszolták a két mellette levőt és hidat kapok. De az csak a jövő hét pénteken lesz kész, addig úgy nézek ki, akár a kannibálok. (S ez érzékeny egyelőre hidegre melegre) Hja és mielőtt valaki azt gondolná, nem vérbe forgó szemekkel járok kelek!

Tündüs képe

Tündüs 4866 napja

DE jó! Bár nem tudom mit csinált a fogdoki, de én nem mentem volna utána futni, csak remélem nem húzott...

A vivin futod a félmaratont?? Én a 12 megyek.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!