forgi futás

2011.03.03 Csütörtök, 06:11:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:33:19

Távolság

0.01 km

Tempó

07:31:40 p/km (0.02 km/h)

Edzésleírás

A mai beszámolómat, nem a félmaratoni futás ihlette meg.  Annak indult a szokásos futoedzésnek. Berzenkedtem magamban március van és még mindig hó van. Elég volt. Pedig. Akkor még nem tudtam, hogy dehogy volt elég.

Elindultam reggel, de már világosban. Igen a tavasz közeledtével már 6-kor világos van. Az utakon nincs sok, hó, de a fák felöltözködtek. A Szilágyi úton már csak pislogtam, milyen gyönyörű a természet. Aztán jött egy havasabb szakasz, ahol muszáj volt éreznem a fehér lepel puhaságát. Aztán eljött a meseország határa. A Szilas-patak mentén azt vettem észre , nincs itt senki csak a fák és a hó és én és a nyugalom. Ugyan beszűrődött a motorizáció zaja, de hát mindez kit érdekel. De valami fontosat kihagytam, pedig ők is velem voltak és szurkoltak a télnek: ők a madarak, akiknek be nem állt a szájuk csak mondták mondták és mondták. Hogy mit mondtak? Nem tudom, de nagyon jól mondták. Aztán egszer csak jött egy hölgy egy vizslával, aki remélem hasonló érzéseket talált, mint én. Majd jött szembe egy futó. Mit jött robogott. Mikor köszöntem neki nem vette az adást. De remélem azért, azt látta, amit én. Mert a robogás közepette, abban sem vagyok biztos. Aztán elindultam vissza. Mikor beljebb jöttem egyre sivárabbnak tűnt a kép, valahogy az épületek és a vasút, majd a házak, olyan idegennek tűnnek. Pedig ismerős lehetne ez a látvány.

Azt hiszem, aki ezt olvasta, megérti miért nincsenek kilométerek, s miért nincs puzusszám feltüntetve a futásomnál. Mert nem erről szólt a reggel.

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:33:19 0.01 07:31:40 0.02 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

12 hozzászólás

V.Petra képe

V.Petra 4860 napja

Ez nekem is nagyon tetszett! Egészségedre!

monique képe

monique 4866 napja

neem, én aszfalton is tudok így érezni. :) csak nem a madárcsicsergést hallgatom. de ettől még sokszor érzem azt hogy csak én vagyok és az út meg a nyugalom.

forgi képe

forgi 4866 napja

Ez egy különleges alkalom volt számomra, akkor is, ha máskor is élvezem a futásokat. Persze Te sűrűbben futkározol erdőben, talán ezért is mindenaposabbak az ilyen alkalmak.

monique képe

monique 4867 napja

szép lehetett :) jól fogalmazol, én sose tudom ezeket szavakba önteni. amúgy én ilyenkor is beírom úgy mint a többi edzést, mert ha nem írnám be elég sok edzést ki kéne hagynom a naplóból...:P

Eperszem képe

Eperszem 4867 napja

Jajj de jó!!!Jó votl olvasni Forgi! Örülök hogy iylen jó kis élményed volt!

forgi képe

forgi 4867 napja

Mindenkinek köszönöm a hozzászólást, s örülök, ha sikerült valamit leírni az élményekből. Volt pár hónapja egy kérdés miért jó télen kint futni a szabadba és nem futópadra menni. Azt hiszem csak ennyit kellene említeni, hisz az ijenek mindent visznek.

 

mjoci

Nem lehet mindenki hosszútávfutó! :) De lehet nem pontos a távmegjelölésem, lehet 11 méter volt, vagy 12, esetleg még több. :D De olyan mindegy... Na, de ezt már leírtam.

RunKa képe

RunKa 4868 napja

Olyan jó átélni egy ilyen pillanatot, és ha ügyesek vagyunk, beletudunk mélyedni, akkor hosszú percekig eltudjuk nyújtani :)))

Pár napja ugyanígy csodálkoztam rá hajnalban az arany félholdra a nagy sötét égbolton.

Tündüs képe

Tündüs 4868 napja

Értékelem, de jó volt olvasni!!!

mjoci képe

mjoci 4868 napja

10 méter futás??? Nem lesz túl sok???:))))))))))

lajhára képe

lajhára 4868 napja

de jó :) irigyellek, hogy ennyire tudod még ilyenkor is értékelni a havat. nekem nem megy.

zenoka képe

zenoka 4868 napja

hej ezt most 15 csillagra itelem:D

pátyalso képe

pátyalso 4868 napja

Tegnapm este nekem is csak addig tartott a bosszússágom,amíg át nem értem az Ördög-árok hídján a Vadaskerti-hegy alá.Aztán már csak a hó ropogását hallgattam a talpam alatt.Egészségedre,akárhány kilii volt is:)  

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!