Nyúl futás

2011.02.25 Péntek, 09:07:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:15:15

Távolság

2.13 km

Tempó

07:10 p/km (8.38 km/h)

Edzésleírás

A Nyúl-rehab program első napja, első 15 perce. Kissé fájdalmas ugyan, de nem egészen elveszett... rajthozállási esélyeim kb. gőzömsincs, de valami van, az biztos. :-) Gondolkodjunk pozitívan! Egyébként nagyon érdekes volt, mert igen sokat gondolkodtam, hogy hol fussam ezt a 15percet. Persze a gátra akartam kimenni, de mire odaérek, már fordulhatok is vissza. Aztán kigyalogoltam és ott kocogtam előre 7ésfelet, majd vissza uannyit. Valahogy nem számítottam fájdalommentességre. Direkt nem vettem be a reggeli gyógyszaradagomat, hogy ne tompítson semmi, érezni akartam mindent. Nem tudom mi lesz holnap, hiszen akkor már duplázom! :-) Egy biztos, hogy 1héten belül minden ki fog derülni. Ha Ispi "last minut"rehab-programját nem sikerül maradéktalanul megcsinálni, akkor segítő leszek és nem futok. Most, pár óra elteltével a rozsdás fájdalom sehol sincs, nagyon bizakodó vagyok, vigyázok magamra, mint a kisangyal, mindent betartok, mindent beszedek, mindent magamra kenek, stb. Jöhet az 1hét izgalma...

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:15:15 2.13 07:10 8.38 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

Nyúl képe

Nyúl 4873 napja

Köszönöm mindenkinek a kedves sorokat! A kérdés már eldőlt, nem állok rajthoz, úgy döntöttem, ideje tisztességesen meggyógyulni. Úgyhogy most egy hosszabb szabadságra megyek, kívánom a legjobbakat! :-)

Bozót képe

Bozót 4874 napja

Hajrá Nyuszi!   

mjoci képe

mjoci 4874 napja

Jobbuljál.

Steve képe

Steve 4874 napja

Én, mint mindig bízom Benned ... és a gyógyulásban is, de azt szeretném, ha a legfontosabb célod a teljes felgyógyulás lenne és ezáltal visszakapnád a "futás örömét"! Hajrá Nyúl én Teérted szorítok :)

mateve képe

mateve 4874 napja

Jobbulást és gyors gyógyulást Nyuszika!!!

berzso képe

berzso 4875 napja

Átérzem a helyválasztási problémádat, én se találtam ideális helyet a 2 km-emhez. Ezzel pont átérnék a szigetre és vissza, de annyira nem nagy élmény az Árpád-híd. :) A panelek között meg sok a kerge eb és ráadásul megbolondul az órám. A múltkor a Dunában jártam, szerinte. :)

Szurkolok nagyon Neked! Az indulásért, a célbaérésért is.

Nyúl képe

Nyúl 4875 napja

szia Potika! Nem, nem vagy tájékozatlan, csak én voltam az, aki nem vertem nagy dobra a dolgot. Mondhatnám, hogy "csak" a régi "jó barátom", az achillesz gyulladás. Sajna, hibáztam megint. Elfáradt lábakkal elmentem ugribugrizni, majd másnap ráfutottam. Aztán pár nap sántítás, majd orvostól orvosig menés, hegyeket mozgattam meg, hogy meggyógyuljak...  És köszi szépen!

potika képe

potika 4875 napja

Gratula neked, ügyi vagy!

Milyen sérülésféléket szedtél magadra, hogy rehabolni kell? Bocs de tájékozatlan vagyok etéren.

üdv potika

 

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!