forgi futás

2011.02.02 Szerda, 20:28:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:54:26

Távolság

8.07 km Szint: 11 m

Tempó

06:45 p/km (8.90 km/h)

Pulzus

Átlag
159
Minimum
102
Maximum
174

Edzésleírás

Ma folytattam a tegnapi kisérletemet. Az eredmény ugyanaz szinte száguld lefelé a pulzus az edzés végeztével az eddigiekhez képest. Bár vigyázni kell a karmunkával egyelőre, ha nem figyelek, inkább olyan utánmozgásos. Tényleg kedves esetleges olvasóm, Nálad mennyire szisztematikus a karmozgás? És a kar viszi a lábat, a láb a kart, vagy már annyira kialakult a mozgásszinkron, hogy ez nem lehet kérdés.

Edzésrészletek

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:54:26 8.07 06:45 8.90 11 102 174 159
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

8 hozzászólás

forgi képe

forgi 4895 napja

Köszönöm a választ helyettem is. Ma megcsináltam a tesztet.

monique képe

monique 4895 napja

minél hamarabb és minél jobban lemegy edzés után, annál jobb. :) ez is jelzi a fejlődést. persze az intenzitástól(tempó/edzéspulzus) is függ h mennyire megy le az edzés után mondjuk 1 perc alatt. de idővel azonos intenzitású edzéseket összehasonlítva is jobban lemehet a pulzus.

Tündüs képe

Tündüs 4896 napja

Miért jó, ha figyeled a pulzust edzés után?

monique képe

monique 4896 napja

azért túlzásba se kell vinni a karmozgást. annyit mozogjon, amennyire szükség van. ha annál többet mozog, az felesleges energiafelhasználás. ja, nekem a karmunka ösztönös volt az elejétől kezdve, ezt sose figyeltem. kíváncsi leszek a pulzusokra! :)

forgi képe

forgi 4896 napja

Nálad már ösztönösen megy ez a mozgás, gyanítom ezért nem tudsz válaszolni. Egyelőre én külön mozgatni kezdtem a karomat túl mozdulatlannak éreztem, ha nem figyelek rá.Ráadásul markolva.

A pontos értékeket nem tudom megmondani a pulzusnál, majd kimérem a héten, hogy mostz  alakul, de úgy érzem sokkal de sokkal gyorsabban lassul, mint eddig.

monique képe

monique 4896 napja

és amúgy eddig mennyit ment le a pulzus és most mennyit? pl 1 perc alatt

monique képe

monique 4896 napja

oké oké van gőzöm róla de az is csak azóta h haver látta :), nálam annyi a furaság, h jobb karom kevésbé mozog, ez lehet h a garmintól van :))) azért az majdnem 80gramm ami a jobb csuklómon ül :)

monique képe

monique 4896 napja

gőzöm nincs a karmozgásomról:P

nem értem a kérdésed h ki visz kicsodát :) a karmozgás többek között ahhoz kell, hogy a csípőd+lábad mozgását ellensúlyozza. amikor a lábad lendíted előre, akkor az ellenoldali karod is abba az irányba mozog.

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!