zsolaaa futás

2011.01.11 Kedd, 19:30:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:36:00

Távolság

6.4 km

Tempó

05:38 p/km (10.67 km/h)

Pulzus

Átlag
137
Minimum
0
Maximum
150

Edzésleírás

Göcsei út-Szívhegy-Platán sor

http://www.runmap.net/route/790968

Pihent voltam ezért próbáltam egy jó tempót futni

egerszeghegyi emelkedőn 150-ig ment fel a pulzusom, egész  jól bírtam

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:36:00 6.4 05:38 10.67 0 0 150 137
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

1 hozzászólás

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4909 napja

Néztem a naplódat,jók a pulzus adataid,erős vagy:-)

Ez bocs,de ez elmaradt a múltkor a kérdésedre:

A mai sportban teljesen specializálódik mindenki,vagy ebben,vagy abban jó,kevés az olyan sokoldalú sportoló aki mindenben jó lehet,mint régen.

Egy viszonylag gyengébb genetikájú futó ha csak 10000 m-re készül holtbiztos,hogy meg fogja verni 10000m-en a 800-1500m-es futót,annak akármilyen genetikája is van,és akármennyire is néger....:-)És fordítva.

Én nyílván 28 évnyi testépítés után nem sok esélyem van egy Schleck felépítésű hegyimenővel szemben magyar szinten sem.De nekik sem nagyon van sok esélyük velem szemben,ha friss lábbal oda tudok érni egy befutóra.Igen,sprinter vagyok alkatilag,és az izomrosttípúsaim alapján.Bár nagyon vékony voltam 18 évesen 180cm 54kg azért voltam képes megerősödni,mert szerencsésen azért túlnyomórészt fehér,gyors rostjaim vannak,ami nagyobb hypertrófiára képes az állóképességi lassúakkal szemben.

Biztosan emlékszel,az NDK-sok milyen profik voltak azzal,hogy már a 70-80-as években specializálták a fiatal sportolókat izomrost-minta alapján.Sok gyors rosttal sprinter,sok lassúval hosszú táv...

Most azért próbálgatom az izotoniás edzést éppen a lassú rostokra,mert bevallom,ilyet még nem csináltam felkészülésben,csak gyógytornán.Nyitottnak kell lenni,mindent ki kell próbálni...Lehet,hogy jól beválik,lehet épp megadja azt az 5% pluszt teljestményben hegyen,ami elég ahhoz,hogy ottmaradjak a soron,vagy könnyebben menjek fel,így több erőm marad a sprintre nyílván.

Legvégül,de nem legutoljára:Én LÁTVÁNYBRINGÁS vagyok...:-)

Szeretem a bringát is,de szertem a bodyt is,és szeretem,ha érzem az izmaimat...

Ha úgy kellene kinézzek,mint Andyéknak,vagy mint Kuszti Petinek ahhoz,hogy nyerjek hegyi versenyeket,hát köszönném szépen,de inkább nem...

Egyébként pedig nyugodtan csinálj erősítő gyakorlatokat,mert minél több izom van rajtad annál hatékonyabban tudsz pld zsírt égetni,mert az csak úgy lehetséges,ezért tudnak nehezebben testzsírszázalékot csökkenteni a nők.De ezt nehéz nekik elmagyarázni,félnek a súlyzóktól...:-)

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!