Mike01 egyéb

2011.01.08 Szombat, 16:25:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

00:24:00

Edzésleírás

Comb also es kulso resze. Meg is lett ket nagy csomo. Hat... sirtam a fajdalomtol. Nagyon durva volt, allitolag meg holnap is fajni fog, de ezaltal a terd kulso resze javul enyhul majd.

Edzésszakaszok

Idő Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
00:24:00 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

4 hozzászólás

Bozót képe

Bozót 4921 napja

Remélem használ a masszázs!

Mike01 képe

Mike01 4921 napja

Teljesen egyforman gondolkodunk ebben. :)

Irtam az elmult 2 naprol blogot, hogy kesobb meglegyen. Olvasd el, ha van kedved.

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4922 napja

Ja igen,még valami.

Én miért vettem több féle cipőt?Mert én az edzésben is mindig igyekszek minél több szögből,minél változatosabban edzeni.

Miért is?

Mert lehet,az az optimálisabb,hogy egy mozdulathoz ragaszkodok,egy beállításhoz,így logikus,hogy abban a szögben erősebb is leszek,speciálisan megerósődők,valószínű több súlyt is tudok mozgatni,az izmaim ráállnak...Ez a a jó része,és mi a rossz?

Pár fokkal,szöggel mm-el arrébb már jelentősen gyengébb vagyok....Egy rossz mozdulat,és megsérülök esetleg,mert más szögben egy akkora taljesítményhez nem szokot izomrost köteg elszakad...Aztán a másik rossz dolog a sokismétléses kopás-gyulladások.Ezt megelőzendő jó,ha sok szöget használunk,így tevődik a terhelés az izületeken.

Ezért vettem ma az újabb cipőket,hát majd a tapasztalataimról beszámolok:-)

ORBEA ORCA képe

ORBEA ORCA 4922 napja

Mike,nem vagyok képben,de eddig nem volt térdproblémád,ha jól emlékszek,csak az Achilleszeddel volt gond.

Az új cipő simán okozhatja a gondot,elég egy pár mm különbség a régihez képest,és úgy átteheti a terhelést olyan részre,ami eddig nem volt terhelve mint a pinty.És akkor nyilván azt túl tudod terhelni.Magánvélemény,lehet hülyeség.Én is teljesen más talajfogást érzek a Nike Alaris-ban,mint a Nike Citius-ban,pedig egy család...

Az új cipőt meg kell szokni fokozatosan,vagy egyszerre többet veszel egy bevállt modellből,és szépen szétfutod őket sorban:-)

Most vettem Pegazust is,holnap talán tsztelem,de csak 6-8km-t,hogy ha gond van,érzek valamit akkor ne kelljen futásról leállva sokat sétálnom hazáig...Ha valami fáj futás közben,nem csak pár pillanatra egy rosszabb lépéstől,és rögtön elmúlik,akkor bizony meg kell állni...Mert csak még jobban rásérülsz,és pár nap helyett akár hetekig lábadozhatsz...

Jobbulást!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!