monique futás

2010.12.30 Csütörtök, 20:19:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

01:07:18

Távolság

10 km Szint: 52 m

Tempó

06:44 p/km (8.92 km/h)

Pulzus

Átlag
161
Minimum
0
Maximum
169

Edzésleírás

ma ugyan még mindig nagyon hideg volt, de lemondtam az ajtótól ajtóig futásról, mert nem akartam megint hóban túlterhelni a lábamat, mert tegnap ugye a bal combfeszítő meg a vádli elfáradt a széttaposott szar minőségű hóban. fura is volt, mert amúgy ez tök nem jellemző, múlt héten még minden oké volt, de lehet h sok volt nekem ennyi hóban futás.

úgyhogy megpróbáltam a pasaréten futni, mert tudtam, hogy ott nincs annyi hó, bár féltem, hogy itt talán jeges lesz a járda. nos, nemhogy nem volt jeges a járda, hanem helyenként még száraz is volt! :))) 1-2 helyen azért volt kis hó, de nem sok. ja, és lazábban is mentem.

jól esett, az idő szépen elrepült, mentem volna én tovább is, ez a pulzus marha addiktív :), csak egyrészt ez nem lett volna a tervben, másrészt a 2. körben kicsit éreztem a combfeszítőt, bár hálistennek sokkal kevésbé. "nehéz" érzés nem volt, csak egy ponton fájt, asszem talajra érkezéskor (annyi biztos, hogy nem a láb előrelendítésekor, érdekes...). aztán ez is elmúlogatott. a vádli is jobban bírta, bár az elején feszült, kb. úgy, mint régen a túl lassú futásoknál...

hja, az orrom is jobban bírta a hideget, mert kevesebb zsebkendő kellett :) utána meg gyorsan bevásároltam, aztán fel a buszra, és nem is fáztam túlzottan (igaz nem is kellett sokat várni, meg jól be voltam öltözve, sál, polár sapka, vékony kesztyű, 2 nadrág, meg 5 réteg felül, amiből egyet a futásnál levettem).

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
01:07:18 10 06:44 8.92 0 0 169 161
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

10 hozzászólás

lilla képe

lilla 4924 napja

buék! kevesebb bacit, és sok lefutott vidám kilométert kívánok!

monique képe

monique 4924 napja

köszi :)

empirke képe

empirke 4924 napja

Szia! Boldog új évet kívánok! Jó célokat, sérülésmentes futásokat, szuper eredményeket! 

Tündüs képe

Tündüs 4924 napja

aki ikyen eddzett, mint monerd, nem fog egy kis téli minusztól tüdőgyuladást kapni!!!  BUÉK neked!

monique képe

monique 4924 napja

Bozót: köszi, de ááá, még van 2 hónap =P amúgy szeretek én így is futni =)

miki: ha orrfújásra gondolsz, nem, arra nem az országútit használom! :P ilyenkor a nagy mínuszokban menetrendszerűen bekerül egy marék zsebkendő a nadrágzsebembe futás előtt. :)

zakanycs: na, ez érdekes infó :D és köszi! amúgy nem hiszem, hogy olyan könnyű tüdőgyulladást kapni. eggyel több réteg, max. leveszed menet közben :)

miki képe

miki 4924 napja

Te nem az országúti zsebkendőt használod :-)?

zakanycs képe

zakanycs 4924 napja

A csepeli József Attila utca burkolata alatt halad a FŐTÁV  távhővezetéke. A szigetelése annyira rossz, hogy havazás után, eshet akár 10-15 cm hó, kb. 1- másfél napon  belül  elolvad és nedves majd száraz lesz az út. Ez az út szélén kb.  3 méter széles sávot. jelent.  Innen kb. 300 m-re van a csepeli kis Duna part, ahol szoktam még futni. Ez kb. 4 km hosszú Déli irányban (széles föld út).

A tüdőgyulladástól csak azért félek, mert eddig csak -5°C-ig futottam. Erre még nem volt öltözködési szokásom.

Egyébként gratulálok egész évi teljesítményedhez, és ahhoz a tudatos, precíz felkészüléshez, amit ebben az évben végeztél és tervezel a jövő évre!!! 

Bozót képe

Bozót 4924 napja

Nah, nekem a 3vékony réteg is sok volt, úgy megizzasztott a sápi Jeti :)))) Pulzust ugyan nem mértem, pedig érdekes lett volna :P

Grat, látom tényleg belejössz a télbe mire vége lesz =)

monique képe

monique 4925 napja

köszi a tippet! ;) csak csepel picit messze van sajnos. :( neked is buék!

zakanycs képe

zakanycs 4925 napja

Ha Száraz úton akarsz futn téleni, gyere ki Csepelre. Bár Pasaréthez messze van, de itt a József Attila utcán van egy 1 kilis szakasz ami FŐTÁV jóvoltából fútött. A múlt héten is  majdnem száraz volt ez a szakasz. Ma az 5 kilimet egyébként normál nem jeges úton futottam. Remélem Te sem kapsz tüdőgyulladást! Boldog Új évet kívánok.

Felszerelések

Saucony grid phoenix 3_2 w
Egyéb Garmin FR 305