yoyo futás

2010.12.29 Szerda, 20:03:00

Sport


(edzés)

Edzés ideje

02:04:00

Távolság

15 km

Tempó

08:16 p/km (7.26 km/h)

Edzésleírás

éjszakai terepfutás Zolival csanyával ,lapraggal ,oilpapa egy darabon,meg még 1 fiú,aki a nyeregnél elvált tőlünk.

Miután bemondták,hogy a hét leghidegebb napja lesz ,próbáltam ennek megfelelően öltözni ....2 nadrág ,kamásli ,hólánc,2 technikai felső 1techn kiskabát , 1 széldzseki,símaszk,és sapka ,sál,kesztyű .....ami szerintem jó is lett volna ,ha egyedül megyek :P

mert ugye  gyaloglás az  nem sok volt benne, megint egyedüli lány voltam,és gyakorlatilag egyedül is futottam végig a távot :))

volt olyan,hogy komolyan azt sem tudtam merre tovább ,még kiabáltam is,aztán tovább mentem az úton ,lesz ami lesz . A fiúk vártak,a kereszteződésben aztán mentünk is tovább ,nehogymá a pulzusom megnyugodjon :P olyan hőleadásom volt,hogy a -15 ben a kesztyűt simán elraktam  . Igazából az útvonalat én találtam ki,hogy menjünk a BHMTCS (Budai -hegység még távolabbi csúcsait )megnézni .és mivel nem igazán vót kivel beszélgetni ,ezért magamat szidtam :))

A hegycsúcsokon azé összetalálkoztunk ám ;) pl a Homok-hegyen a Vihar -hegyen -és a Kálvária -hegyen ,ahol Zoli meg is etetett egy csokis kekszel. Az fák a bokrok ,és a hó mint a szivárvány úgy ragyogtak,szitált is valami zúzmara ,és az is csillogott. Érdekes,hogy olyan szélcsend volt,hogy amit kilélegeztem párát, az mint egy felhő úszott előttem,és nem láttam tőle ,ezért hesegetnem kellett :)

Tudom gyorsabban kellett volna futni,de hát ennyi ment. Visszafelé másfele jöttünk,lényeg,hogy ne a letaposott út legyen ,hanem mélyebb lábszárig érő hó. Aztán kiértünk végre a kékre ,és Hüvösvölgybe vissza értünk. elővettem a forró teát,és több mint 1 litert megittunk hárman. Tetszett ez a futás ,ez a csodaszép havas erdő ,ahol  igazán jól elszaladgálhattam  egyedül :)))

BuÉK fiúk köszy

 

Edzésszakaszok

Idő Táv
(km)
Tempó
(p/km)
Seb.
(km/h)
Szint
(m)
Minimum
pulzus
(bpm)
Maximum
pulzus
(bpm)
Átlag
pulzus
(bpm)
02:04:00 15 08:16 7.26 0 0 0 0
Új edzésszakasz

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

6 hozzászólás

yoyo képe

yoyo 4891 napja

Köszi a gratulákat mindenkinek :)

Judit a frissen hullot hóban kipörög nekem is ,de a cipőd is kipörögne szerintem , a Tortúrán is ugye ilyen frissen hullott hó volt,viszont a pár napos hóban nagyon szeretem . Már a gumi is elszakad nekem,de Gabi megcsinálta. A jégen tökéletes,én hosszú távon még nem próbáltam ,,nem nyomta a talpadat a tortúrán   ? mert épp tegnap éreztem,hogy mintha nyomna valamelyik láncszem . Most isteni kemény a HHH környéke egy próbát megérne ,hogy lásd a külömbséget . én lehet majd úgy is kipróbálom,hogy cak az egyik lábamon lesz :))

BUÉK mindenkinek ííííííííí

 

Kopi Zoli képe

Kopi Zoli 4892 napja

Cillagom társaságot tudni kell választani :D, legközelebb majd jösz a Kevélyre kőrözni.
BUÉK!

Bozót képe

Bozót 4892 napja

Gratu!  Ezek a fiúk milyenek má??!!  Otthagynak a setét rengetegben egyedül?!!! :)))

tvjudit képe

tvjudit 4892 napja

Szerintem ilyen útvonalon és hóban nagyon is szép tempót mentél ezen a távon. És megint csak gratulás a vagányságért, mit neked 5 krapek... Már akartam írni, hogy időközben én is beszereztem a hóláncot. A tortúrán azzal mentem. Nekem a porhóban sajnos nem vált be. Kíváncsi lennék neked mi a tapasztalatod... BUÉKos :-)

 

pátyalso képe

pátyalso 4892 napja

Köszi szépen a futást,a kakukktojással nem találkoztam,viszont Veled jókat lehetett röhögcsélni a csúcsokon.A tea pediglen nyóc  csillagos vót:)

BUÉK!

 

Akkor1 -én Annalaknál tali.

nedus képe

nedus 4892 napja

Szép kis téli-éjszakai edzés ! Sajnos , úgy látszik Neked csak ritkán "jut" megfelelő futópartner ! De így legalább keményebb lesz az edzés !

                     BUÉK !!!

Felszerelések

Add meg az edzéshez tartozó felszerelésed!